‘Zgrozi me kada vidim što rade naše djevojke. Kako da ja pronađem normalnu curu s kojom ću planirati budućnost?’

Uvriježeno je mišljenje da su muškarci u većini slučajeva promiskuitetniji od žena, no čini se da su se vremena ipak promijenila.

Još uvijek ima onih pomalo sramežljivih, što je zapravo, koliko god iznenađujuće, nekima i simpatično, piše Slobodna Dalmacija.

Jedan od takvih je i momak iz ove priče, koji je u svom podužem komentaru, na portalu Fenixmagazin.de iznio svoju priču…
‘Zgrozi me kad vidim što naše djevojke rade’ – tako je svoju priču započeo čitatelj.

Pa nastavlja: ‘Ponekad ne možete vjerovati kako je teško pronaći ‘normalnu’ curu i partnericu za život.

Muškarci danas imaju problem. Iako će ovo što ću napisati, zvučati možda neobično, sa mnom će se složiti većina muškaraca.

Generacije ispod 25. godine promijenile su puno toga, dozvale puno lošeg u odgoj, ali i u sve ostalo – kazao je.

– Primjerice, živim u Münchenu gdje ima mnogo noćnih klubova u kojima se susreću i druže mladi s naših prostora.

U klubove zalaze brojne naše djevojke u dobi od 15 do 25 godina.

I moram priznati, zgrozi me kada vidim što rade.

Istina, stvarno lijepo izgledaju, lijepo se odjenu iako često neprimjereno. Ali, ne možeš ih ni pogledati, a kamoli prići i upasti u neku priču osim ako ne izgledaš kao Cristiano Ronaldo i ako imaš novaca – požalio se.

Sve gledaju samo korist, i nije to samo slučaj kod naših djevojaka u Njemačkoj, veli on, već i u domovini.
‘Još jedan problem, a koji nije postojao prije desetak godina je i Facebook. On sve kvari. Čim upoznaš curu, osvaneš na Facebooku.

A ono što vidiš na njenom fejs profilu, natjera te da se predomisliš oko prve kave s njom. Više od pola njihovih fotografija je čisto pokazivanje grudi i stražnjica.

Pokazuju golotinju pa, čini mi se, više nego lice. I sve da bi zaradile što više lajkova jer misle da su tako popularne i više poželjne.

Hodaju tako polugole naslikavajući se, ne ostavljajući muškarcu ništa za maštu i misle da su neke ‘ribe’, a arogancija im ode do nebesa – pojasnio je.

Pa gdje su cure koje možeš osvojiti duhovnošću, osmijehom, karakterom? Gdje su one s kojima možeš planirati život, normalno živjeti, pričati o svemu, a ne samo o fejsu, fotkama i izlascima, pita se čitatelj.

‘I sve češće se može vidjeti djevojke kako piju alkohol više nego muškarci. Nema ženske profinjenosti, to je tako ružno za vidjeti. Dođeš za stol nekolicine djevojaka, a ono tamo boca viskija, broj da ne nabrajam. Ima izreka koja kaže ” Cure su prije kuhale kao mame, a danas piju kao tate”. Žalosno, ali je istinito – dodao je.
One danas ne poštuju pravog muškarca, očekuju papučara i frajera u istom, da sve bude po njihovom.

Razmažene, ističe on.

I za kraj se pita: ‘Kako da ja u ovakvom vremenu nađem curu ili ženu s kojom ću planirati budućnost, živjeti u harmoniji, stvarati život i djecu učiti vrijednosti koje sad nemaju nikakav značaj?

I zašto cure ne cijene dobre dečke, a kretene vole?’

Zašto roditelji odgajaju sponzoruše ….

 

jutarnji/pravisavjeti.info