Image default
Arhiva

Zašto smo pokrenuli ovaj portal?

Dragi čitatelji,
Portal pravisavjeti.info je nastao kao odgovor grupe akademskih građana iz cijele BiH na svakodnevno bombardovanje javnosti pesimističnim porukama i širenjem negativne energije.
Cilj našeg portala je da pišemo i objavljujemo pozitivne savjete, priče I dešavanja, kako bismo bili, ako Bog da, primjer pozitivnosti i pozitivnih ideja.
Nudit ćemo vam besplatne savjete iz raznih oblasti, kao što su poljoprivreda, ekonomija, svakodnevne životne teme, te neizbježno I duhovne teme, jer duhovno jak čovjek je uvijek pozitivan i dobar čovjek, koristan svojoj okolini i svome društvu.
Nastojat ćemo pokazati i dokazati da pojedinci/manjine mogu itekako biti korisni za svoje društvo.
Udruživanjem snaga više akadamski obrazovanih članova, nastojat ćemo ponuditi širok spektar tema autorskog karaktera,a što manje vijesti po sistemu copy-paste.
Napominjemo da će čitaoci imati mogućnost postavljati pitanja našoj redakciji iz svih oblasti o kojima pišemo, a na koja ćemo nastojati da odgovorimo u što kraćem roku i u skladu s našim mogućnostima i znanjem.
Ukoliko vam je dosta negativnih vijesti koje vas dočekaju svako jutro dok uđete na internet i u suštini vam obilježe i pokvare ostatak dana, pratite naš portal pravisavjeti.info
Također nas pronađite i lajkujte na facebooku i uključite nas u svoj život, te podijelite vijest sa prijateljima i pozovite ih da se zajedno družimo I savjetujemo!
Vaša redakcija portala pravisavjeti.info

Related posts

POZIV malinarima na stručno predavanje

Pravi savjeti za kupnju auta iz Eu

Kako izgleda najbolji doktor, pogledajte!

Leave a Comment