Image default
Zanimljivo

Zašto ne smijete unositi tekućinu u avion

Prtljaga koju nosite sa sobom u avionsku kabinu zahtijeva veoma pažljivo rukovanje, a ukazivanje na važnost pravilnog rukovanja treba posebno istaknuti jer putnici sve češće biraju putovanje s ručnim prtljagom kako bi uštedjeli novac. No, tekućine koje se najčešće nalaze u ručnoj prtljazi nerijetko predstavljaju dodatni problem.

Tekućine koje nosite u ručnoj prtljazi mogu biti velika noćna mora i opasnost za sve predmete koje nosite u svojoj torbi. Ako putnici putuju samo s prtljagom koji unose u kabinu, neće imati drugog izbora nego spakirati i potrebne tekućine u istu torbu s naprimjer odjećom i tehnikom.

Kako biste bili sigurni da šamponi, dezodoransi i slične stvari neće napraviti problem tokom turbulencija u avionu, potrebno je otići korak dalje u odnosu na jednostavno zatvaranje poklopca.

Puno sigurnije je staviti komad nepropusne tkanine na vrh boce ili posude, a tek onda čvrsto zatvoriti poklopac. Ovo bi trebalo svesti na minimum izlijevanje ako se dogodi ono najgore tijekom leta. 

Related posts

Roditelji devet dana godišnje potroše uspavljujući svoju djecu

SAVJETNICI

Janica Kostelić na svojoj prvoj Olimpijadi vozila u kombinezonu BiH

SAVJETNICI

Ubio je svog brata: Priča o sinovima Adema a.s.

SAVJETNICI

Leave a Comment