Image default
Zanimljivo

ZAŠTO JE MLAĐA SESTRA VAŠ NAJVEĆI BLAGOSLOV

Ona je osoba o kojoj najviše brinete, i koju ponekad najviše mrzite. Ona je ta koja se loše ponaša, ali i koja vas drži pod kontrolom. Vi ste tu od njenog prvog dana, i ona vam je zauvijek promijenila život. 

Ona je vaš iskreni partner u svakom nestašluku, rame za plakanje kad ne možete sami, i najbolji prijatelj od kog niste očekivali da vas toliko voli. 

Da, ona je vaša mlađa sestra i mnogo je razloga zašto je ona najbolja stvar koja vam se ikada dogodila. 

1. Ona čini da želite da budete bolja osoba 

To je tvoja mala sestra i vi želite da odraste u dobru i poštovanu osobu, što znači da i vi morate da budete takvi da bi imala na koga da se ugleda. Ona vam daje razlog da budete bolji. 

2. Bili ste njen prvi prijatelj, a tu vezu je teško raskinuti 

Od prvog dana kada se rodila bila je kao zaljepljena za vas. Bili ste njen prvi prijatelj, i prije nego što je upoznala ikog drugog, i to čini vaš odnos nevjerovatno jakim. 

3. Ona vas čini zrelijim 

Osjećate se nekako majčinski kad je u pitanju vaša mlađa sestra. Vaš instinkt će je uvijek štititi, i sazrijet ćete i pre nego što treba da uradite. 

4. Zbog nje ćete uvijek biti mladi 

Iako želite da budete njen odrasli uzor, ona će vam uvijek biti podsjetnik da vam treba više zabave i opuštanja. Ona takođe ima razvijeniji osjećaj za stil, nego vi u njenim godinama zato obratite pažnju. 

5. Vaši najbolji prijatelji je poznaju skoro koliko i vi, pa je i oni vole 

Vi ste bili njen prvi najbolji prijatelj, ali i vaši prijatelji su je zavoljeli u otprilike isto vrijeme. Znate da imate sjajnu sestru kad vidite da vaši prijatelji ne propuštaju priliku da je zagrle pri dolasku. 

6. Ona podržava vaše odluke 

To ne znači da će se uvijek složiti sa njima, ali kao i vaša mlađa sestra, vjerovaće vam da ćete uraditi najbolju stvar. 

7. Uvijek će vam pomoći 

Ona možda nema dovoljno životnog iskustva kao i vi, ali ponekad može raditi u vašu korist. Ona nije napravila toliko grešaka koliko vi, a to može značiti da se ne boji da rizikuje i da će vas podstaći da donesete zastrašujuće odluke. 

8. Daljina vam neće zasmetati 

Možete otići na dugačak period, i možete d ne razgovarate tako često ali između vas se ništa neće promijeniti. Nastavićete tamo gdje ste stali, iako želite da ostanete u stalnom kontaktu. 

9. Zbog nje ste postali veoma dobri u davanju savjeta i dobro pazite na ljude 

Vaša mlađa sestra će uvijek doći kod vas po savjet i vi ćete biti sve spremniji i spremniji da joj ga date. Ovo iskustvo će vam pomoći da i za svoje prijatelje činite isto. 

10. Uvijek ćete osjećati da ste potrebni 

Svi žele da osjećaju da su nekome potrebni, i da poboljšavaju kvalitet nečijeg života. Tokom godina ćete shvatiti da ćete joj uvijek biti potrebni, i to će vam biti nagrada. 

11. Ona je konstanta u vašem stalno promjenljivom životu 

Ljudi će dolaziti i odlaziti iz vašeg života, veze će se završavati i sve će blijediti, ali vaša sestra ne ide nigdje. 

Onog dana kada su je donijeli kući, vaša sestra vam je dramatično promijenila život. Možda ste bili jedino dijete prije nego što je došla, i možda vam je na kratko ukrala svu pažnju, ali ćete joj oprostiti. Shvatićete da vam je život promijenila na bolje. Ona će postati vaš najiskreniji prijatelj i vaš najveći blagoslov.


Related posts

Šta je pedološka analiza tla i kako pravilno vršiti uzimanje uzorka?

Jutro je: Da li ste pomjerili kazaljke na satu?

Skoro 80% hrane koju pojedemo dolazi iz uvoza

Leave a Comment