Vlažne maramice možete koristiti kao sredstvo za čišćenje

Vlažne maramice može koristiti za brzo čišćenje dok ste u pokretu i nemate gdje oprati ruke, ili pobrisati sok koji vam se prosuo po stolu ili automobilu. Odlične su i za čišćenje kožnih cipela i torbi jer ne sadrže opasne hemikalije zbog kojih bi se mogla promijeniti boja kože. Vrlo su učinkovite u uklanjanju prljavštine i fleka.

Njima možete očistiti i prašinu i ostale sitne čestice koje se nalaze u vašem životnom prostoru. Ako imate odjeću ili namještaj koji su na bilo koji način zaprljani, dodajte malo tekućine za pranje u dječje maramice i nanesite na mrlje. istrljajte i mrlja će nestati.

Dječije vlažne maramice možete koristiti i za čišćenje tastature. Povremenim čišćenjem riješit ćete se bakterija i ostataka hrane.

Korištenje dječjih maramica odlično je rješenje za brzo uklanjanje šminke. Tako ćete uštedjeti vrijeme i energiju za višestruko umivanje koje bi vam trebalo da uklonite sve ostatke eyelinera i maskare.

Opekotine od sunca možete privremeno ohladiti laganim tapkanjem kože s dječjom maramicom. Dječje maramice se mogu koristiti i za liječenje posjekotina i ogrebotina.

Njima možete uklonite i dlake od kućnih ljubimaca. Vlaga iz maramice privući će već otpalu dlaku, a vaš će ljubimac dobro mirisati. Dječje maramice su dovoljno nježne, a možete ih koristiti i na šapama.

Njima možete očistiti i prozore automobila, ali i obrisati prašinu sa cvijeća.