Image default
Arhiva

Svečano otvoren Bingo City Centar u Tuzli na tri etaže

Bingo City Centar je nakon više od godinu dana, koliko je trajala izgradnja objekta, danas svečano otvoren u Tuzli.

Svečanim presijecanjem vrpce savremeni tržni centar su otvorili gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović, voditeljica Službe marketinga kompanije Bingo Tatjana Paunoski, menadžerica Bingo City Centra Lidija Tomić te dugogodišnji uposlenik kompanije Bingo Fuad Rahmanović.

https://www.youtube.com/watch?v=GiykIAQfb5s

Ovaj događaj privukao je veliki broj posjetitelja koji su imali priliku uvjeriti se u sve ljepote koje krase savremeni objekat na tri etaže.

Prema riječima gradonačelnika Imamovića, spektakularna ljepota Bingo City Centra predstavlja veliki korak za historiju arhitekture Tuzle.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=84cLVMZ07cE

“Ovo je veliki korak i za razvoj lokalne i regionalne ekonomije, kao i veliki korak u poboljšanju kvaliteta života građana Tuzle i svih onih koji u ovaj grad dođu”, istakao je Imamović te dodao da kompanija Bingo sa svojih 26 fabrika, koliko djeluje pod njenim okriljem, dokazuje da trgovina daje smisao proizvodnji.

Bingo City Centar se prostire na 40.000 kvadratnih metara, a pored Bingo Plus hipermarketa ponudu upotpunjuju još i velika igraonica za djecu, nekoliko restorana sa bogatom gastronomskom ponudom, kuglana Brunswick sa šest staza, ali i Cinestar kino sa pet dvorana koje će biti svečano otvoreno u decembru ove godine.

“Bingo City Centar je izrastao rekordnom brzinom. Sa posebnim zadovoljstvom ističemo da je ovaj objekat na površini od 40.000 kvadratnih metara u potpunosti ispunjen. Tu smo da našim posjetiteljima pored dobrog shoppinga pripremimo i dobru zabavu”, kazala je menadžerica Tomić.

Ovaj tržni centar kupcima na raspolaganje nudi i asortimane poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, kao što su Zara, Sport Vision, Koton, Terranova, Top Shop, Mona, Office Shoes, Deichmann, Tom Tailor, dm, kao i mnogi drugi.

“Ovo je naša 181. poslovna jedinica i zaista smo ponosni jer je ovo naš najveći projekat dosad. Centar upošljava više od 500 osoba, na što smo posebno ponosni. Bingo City Centar predstavlja veliki doprinos privredi Tuzle, Tuzlanskog kantona, ali i cijele Bosne i Hercegovine”, istakla je Paunoski.

U izgradnji ovog objekta koji predstavlja najveću Bingovu građevinu u BiH bilo je angažovano 2.500 ljudi, od projektanata, izvođača radova, kompanija za održavanje i upravljanje, do marketinga i PR-a.

Cjelodnevni program svečanog otvaranja Bingo City Centra upotpunjuju i bh. muzičke zvijezde Hari Mata Hari i Amel Ćurić.

Related posts

Airbus testira leteći autobus

Počela uplata premije za mlijeko

Rahatluk u cijeloj mojoj Bosni, tko to može platiti

Leave a Comment