Jutros poslije sabaha nadomak Vrela Bosne, kamion koji je prevozio milijarde dolara za izgradnju 67 novih arapskih naselja, se nakon nesmotrenog manevra sofera izvrnuo, i sav novac se u najlonskim vrecicama, pakovan po 10.000 dolara, nemilosrdno i pokvareno prosuo na izvoru rijeke Bosne.

Hiljade najlonskih kesa sa po deset tisuca dolara otplovilo je nizvodno rijekom Bosnom, prema Zenici, Zepcu, Zavidovicima, Maglaju i Doboju…

kesa para

Srditi Bošnjaci kojima arapi smetaju zbog njihovog izgleda, sto je sasvim normalno, nisu htjeli priteci u pomoc nego su kese sa dolarima pustili da teku prema Doboju i tzv. RS-u.

Šejh Ebu Ekser Arabi El Elementi porucio je da se stanovnici ne brinu i da spokojno mogu spavati. Sve kese sa dolarima mogu da preuzmu oni koji ih i dohvate, a šejh Ebu Ekser obecao je da ce uskoro novi kontigent dolara stici ovaj put zracnim putem te da ce biti izbacivan iznad Ilidje.

Mole se gradjani Sarajeva i okolnih mjesta da se nista ne sekiraju, jer kako prenose bh mediji dolari su arapski zarazeni i mogu uticati na pogorsanje pritiska i islamofobije kod pojedinih, ipak vijest nije provjerena.

I na kraju ove tragicne vijesti napominjemo stanovnike Federacije BiH da Dodik sa ekipom experata zeli da vrati svu zemlju koju je u Deytonu dobio hedije jer kako kaze zao mu je da Arapima prodajemo a njima smo poklonili zemljiste, te s tim zeli da anulira bol Bošnjaka koji boluju za prodanom zemljom Arapima.

Dodik je jos dodao da oni u tzv. RS ne priznaju ovu prodaju zemlje jer oni nisu imali procenta u kupo-prodaji.

Novi kontigent dolara kako je najavljeno uskoro ce sletjeti u Sarajevo najnovijim padobranima marke kon-dom kom – dolar….

Ne propustite javno slijetanje kon-dom – kom-dolara !!

 

 

Priredio: Bilal I.

 

IMLTV PRESS