Image default
Arhiva

Strašna nesreća na Vrelu Bosne

Jutros poslije sabaha nadomak Vrela Bosne, kamion koji je prevozio milijarde dolara za izgradnju 67 novih arapskih naselja, se nakon nesmotrenog manevra sofera izvrnuo, i sav novac se u najlonskim vrecicama, pakovan po 10.000 dolara, nemilosrdno i pokvareno prosuo na izvoru rijeke Bosne.

Hiljade najlonskih kesa sa po deset tisuca dolara otplovilo je nizvodno rijekom Bosnom, prema Zenici, Zepcu, Zavidovicima, Maglaju i Doboju…

kesa para

Srditi Bošnjaci kojima arapi smetaju zbog njihovog izgleda, sto je sasvim normalno, nisu htjeli priteci u pomoc nego su kese sa dolarima pustili da teku prema Doboju i tzv. RS-u.

Šejh Ebu Ekser Arabi El Elementi porucio je da se stanovnici ne brinu i da spokojno mogu spavati. Sve kese sa dolarima mogu da preuzmu oni koji ih i dohvate, a šejh Ebu Ekser obecao je da ce uskoro novi kontigent dolara stici ovaj put zracnim putem te da ce biti izbacivan iznad Ilidje.

Mole se gradjani Sarajeva i okolnih mjesta da se nista ne sekiraju, jer kako prenose bh mediji dolari su arapski zarazeni i mogu uticati na pogorsanje pritiska i islamofobije kod pojedinih, ipak vijest nije provjerena.

I na kraju ove tragicne vijesti napominjemo stanovnike Federacije BiH da Dodik sa ekipom experata zeli da vrati svu zemlju koju je u Deytonu dobio hedije jer kako kaze zao mu je da Arapima prodajemo a njima smo poklonili zemljiste, te s tim zeli da anulira bol Bošnjaka koji boluju za prodanom zemljom Arapima.

Dodik je jos dodao da oni u tzv. RS ne priznaju ovu prodaju zemlje jer oni nisu imali procenta u kupo-prodaji.

Novi kontigent dolara kako je najavljeno uskoro ce sletjeti u Sarajevo najnovijim padobranima marke kon-dom kom – dolar….

Ne propustite javno slijetanje kon-dom – kom-dolara !!

 

 

Priredio: Bilal I.

 

IMLTV PRESS

 

Related posts

Kako ubrzati metabolizam i biti zdraviji

Posao vatrogasaca na neodređeno radno vrijeme

Šekib Avdagić na čelu Istanbulske trgovinske komore

Leave a Comment