Image default
Arhiva

Stiže samoljepljivi OLED televizor

Budući da će televizori koristiti i Wi-Fi tehnologije morali su proći i njihovo testiranje kako bi prije dolaska na tržište prikupili sve potrebne certifikate.

Srećom po LG, nisu se saznale sve specifikacije pa će i njima ostati da otkriju pokoje iznenađenje. Iz procurjelih podataka mogu se saznati tek ukupan broj modela, njihove veličine zaslona i tržišne oznake.

LG-jevi OLED televizori moći će se nabaviti u dijagonalama od 55“ do 77“, a nosit će tržišne oznake B7, C7, E7, G7 i W7. Modeli oznake B7, C7 i E7 moći će se nabaviti u 55“ (OLED55B7, OLED5C7, OLED55E7) i 65“ (OLED65B7, OLED65C7, OLED65E7) izvedbama.

Modeli iz serije G bit će dobavljivi u dijagonalama od 65“ (OLED65G7) i 77“ (OLED77G7). No, najzanimljiviji bi trebao biti model oznake W7 za koju se vjeruje da vi trebala biti skraćenica za „Wallpaper“ ili kako je to godinu dana ranije napisao sam LG (Wall-Paper).

Model W7 je najzanimljiviji iz razloga što je cijeli televizor debljine jedan milimetar te što se na zid „lijepi“ poput nekada postera, uz malu razliku što će se ovaj put umjesto selotejpa koristiti magneti.

Model W7 imat će dijagonalu zaslona od 65” (OLED65W7) i 77” (OLED77W7) poput modela iz serije G. Također dokumentacija otkriva kako će se televizori temeljiti na Linuxu.

Kako izgleda W7 model možete vidjeti u videu, a uživo već u siječnju na sajmu CES 2017.

Related posts

Ozdravljenje šejha Saliha el – Megamisija, pouka i ibret

SAVJETNICI

Sarajevski fudbalski spomenar

SAVJETNICI

Rodni list Polke

SAVJETNICI

Leave a Comment