Image default
Arhiva

STARline u subotu predstavlja Mercedes-Benz modele

Kompanija STARline d.o.o. ovlašteni Mercedes – Benz partner za Bosnu i Hercegovinu, u subotu 13. augusta, 2016. Od 15:00 sati, ispred sarajevske Katedrale održat će promociju vozila Mercedes-Benz. Svi zainteresirani će imati priliku na licu mjesta uvjeriti se u udobnosti izloženih vozila A-klase, B-klase, CLA-klase i V-klase, te se informirati o najaktuelnijoj ponudi i novitetima kada su u pitanju ova vozila. Posebno zanimljive informacije STARline je pripremio o uslovima kupovine.

Na ovaj način želimo približiti djelovanje i specijalne ponude STARline-a te pružiti priliku da iz prve ruke saznaju zašto je Mercedes-Benz u kategoriji premium brenda u automobilskoj industriji. “STARline se želi približiti postojećim i potencijalnim klijentima i predstaviti im najjednostavniji put do popularne «zvijezde», te upoznati sa prednostima ovlaštenog servisa koji ima sve potrebne kapacitete da na najbolji način brine o vašem Mercedes-Benz vozilu”,izjavili su iz.

Od početka aprila 2014.godine Mercedes – Benz STARline je ovlašteni Mercedes – Benz partner za Bosnu i Hercegovinu. STARline tržištu nudi cjelovitu prodajno – servisnu uslugu za putnički,transporterski, kamionski i autobusni program Mercedes – Benz vozila i ispunjava visoke standarde poslovanja što se potvrđuje kroz primjenu visokih standarda koncerna Daimler AG. STARline upošljava kvalitetne i provjerene kadrove iz autoindustrije, te je orjentisan na stalnu edukaciju i usavršavanje zaposlenih. Tajna našeg uspjeha je jednostavna i krije se u timskom,predanom i kvalitetnom radu, te u ispunjenju visokih standarda u prodaji i postprodaji koji su u skladu sa brendom kojeg zastupamo. STARline gradi i održava dugoročne odnose sa klijentima, nudeći jedinstvene proizvode i usluge prilagođene njihovim individualnim potrebama.Mi stvaramo dodatnu vrijednost stalnim inovacijama, prepoznavanjem novih poslovnih mogućnosti i postavljanjem tržišnih trendova.

“Subotnjom promocijom Mercedes-Benz vozila želimo unaprijediti našu komunikaciju sa svim zainteresiranim kupcima i omogućiti svima koji nas posjete ispred Katedrale jedinstveno Mercedes iskustvo. Svi su pozvanih”, poručili su iz STARlinea.

Promocija će trajati do kasnih večernjih sati, a za vrijeme trajanja promocije, pripremili su akcijske cijene modela.

pravisavjeti.info

Related posts

Uzgoj japanskih preplica

Mala djeca, mobiteli, internet i tableti

Znaš li nešto o Gazi Husrev-begovoj biblioteci

Leave a Comment