Image default
Arhiva

Spahić otkrio zašto mu je propao transfer u Arsenal

Spahić je istaknuo da mu je ovo možda posljednja sezona, a da se kao trener jednog dana zasad ne vidi.

Emir Spahić za službene stranice HSV-a otkrio je kako mu je propao transfer u Arsenal, i to dok je još bio igrač Montpelliera.

“Došla je ponuda Arsenala dok sam bio u Montpellieru. No, predsjednik je tražio 25 milijuna eura za mene. Naravno, to je bilo potpuno pogrešno. Šteta. Nakon toga otišao sam u Sevillu”, rekao je Spahić koji je istaknuo da je ovo možda njegova posljednja sezona.

“Moguće da je ovo moja posljednja godina, ali to ne mora biti tako. Ja ne mogu sada raditi planove na dvije ili tri godine. Ja moram prvo vidjeti kako moje tijelo reagira. Trenutno se osjećam dobro, bez obzira na trenutne ozljede.”

Kao trener jednog dana se ne vidi…

“Ne u ovom trenutku. Ne zbog toga što se ne mogu zamisliti da radim taj posao, već zbog toga što sam toliko zauzet oko moje igračke karijere, tako da psihički nisam slobodan da planiram budućnost.”

O promjenama u nogometu kaže…

“Nogomet je postao veliki biznis. Smatram da je ludost platiti igrača 100 milijuna eura. Mnogo toga se promijenilo. Sada s momčadi imate video analitičare, fizioterapeure, liječnike, mentalne trenere, stručnjake za prehranu… To nije bilo tako na početku moje karijere.”

 
izvor : zmajevibih7.blogspot.ba

Related posts

Munara viri iz jezera

Samo budala misli da će njega prekriti svila i kadifa, a ne crna zemlja.

Pogledaj kako dobiti struju iz slane vode! (VIDEO)

Leave a Comment