Image default
Arhiva

Sanela Jenkins sa saudijskim princom Salmanom bin Saudom na poslovnoj večeri u Sarajevu

Saudijski princ, Njegovo kraljevsko visočanstvo Salman bin Abdulaziz bin Salman el-Saud i najpoznatija Bosanka u svijetu Sanela Jenkins sastali su se na radnoj večeri u hotelu Bristol u Sarajevu gdje su razgovarali o poslovnoj saradnji i mogućnosti zajedničkih ulaganja kako u Bosni i Hercegovini tako i u svijetu.
Večera je upriličena na inicijativu Sulaimana Al Shiddija, vlasnika Sarajevo City Centera, hotela Bristol i novog naselja u izgradnji Poljine Hills.

Al Shiddi nije mogao prisustvovati večeri zbog poslovnih obaveza izvan Bosne i Hercegovine, ali, kako je rekao, ovakvi susreti mogu značiti puno za Bosnu i Hercegovinu kad se povezuju osobe koji vole ovu zemlju, a imaju veliki utjecaj u najmoćnijim svjetskim krugovima.

Sanela Jenkins je rekla da joj je drago da se susrela sa saudijskim princom Salman bin Abdulazizom.

“Ovo je opuštena večera gdje u ugodnoj atmosferi razmjenjujemo mišljenja i ideje kako pomoći Bosni i Hercegovini kroz njenu promociju u svijetu i ulaganja na terenu. Razgovarali smo i o mogućnosti zajedničkih poslovnih poduhvata kad je u pitanju izvoz mog pića Neuro na druga svjetska tržišta van SAD-a” istakla je Sanela.

Saudijski princ već nekoliko dana boravi u BiH gdje je došao, kako je već rekao medijima da bliže upozna Bosnu i Hercegovinu i njene ljude, a sinoć se sastao i sa nekoliko privrednika iz naše zemlje.

Related posts

Bogata vodom, a prva po uvozu vode i to je BiH

7 Coolest Fashion Startups You Should Know About

Koga ćemo za kuma ?

Leave a Comment