Image default
Sam svoj majstor

Riješite se stresa

Život bez stresa znači život bez upala, a to ćete najlakše postići ako ponekad pripremite toplu kupku i opustite se.  Opuštanje kod kuće može biti jednako divno iskustvo koje nudi odmak od svakodnevice i trenutke mira bez velikog troška. Evo kako u 6 koraka od svog doma učiniti SPA oazu.

1. Privatnost: Ovo je najvažniji korak za pravo SPA iskustvo – osigurajte mir i budite sigurni da vas nitko neće ometati. 

2. Muzika: Ako prije kupke namjestite omiljenu, opuštajuću glazbu – neće vam biti žao. Određene melodije mogu “otopiti” stres te skrenuti misli sa stvarnosti

3. Svjetlost: Pravilna rasvjeta može jako utjecati na vaše raspoloženje. Upalite mirisne svijeće koje će ispuniti sobu ugodnim mirisom i tako stvoriti opuštajuću atmosferu. 

4. Piling za kožu tijela: On sadrži čestice koje su grublje od onih za lice i samim time zaglađuje i omekšava suhu i grubu kožu, a istovremeni efekt masaže stimulira mikrocirkulaciju krvnih žila, limfe, koža djeluje pomlađeno, glatka je i sjajna, a i vi ćete se osjećati sjajno!

5. Ulja za kupku: Učinite vašu kupku luksuznom uz prava eterična ulja koja će vas opustiti. Potražite ulja od kamilice, koromača, lavande, limuna, ruže i sandalovine.

6. Masaža: Možda ste mislili da kućni SPA tretman ne uključuje masažu ali to ne mora biti istina. Ako ne možete zaposliti partnera da vas masira, koristite valjak za masažu koji će djelovati jednako. Nakon masaže osjećat ćete ugodu, smanjenje boli i odmor, zadovoljstvo i novu energiju, vitalnost i želju da ponovo osjetite isto.

Nakon što je masaža probudila vaše tijelo, popravila cirkulaciju i sve hormonalne procese osjetit ćete da ste popravili i zdravlje i možete uživati u  boljoj kvaliteti života. 

Related posts

Kako ukloniti plijesan sa zidova, evo rješenja…

FBiH je dobila 15 000 novih poljoprivrednika ili potrošača budžeta

Nekoliko ideja sa bušilicom, morate pprobati… (VIDEO)

Leave a Comment