Image default
Arhiva

Reprezentativci BiH se okupljaju u Belgiji: Dolazak Ibiševića izazvao oduševljenje saigrača

Tokom poslijepodnevnih sati u bazu “zmajeva” u La Hulpeu došli su golman Ibrahim Šehić, te igrači Edin Višća, Edin Cocalić, Miralem Pjanić, Izet Hajrović…

LA HULPE (AA) – Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine pristižu u hotel “Dolce La Hulpe” u La Hulpeu, malom mjestu udaljenom 20 kilometara od Brisela, gdje će danas početi pripreme za utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Rusija 2018, koju će u petak odigrati protiv Belgije.

Tokom poslijepodnevnih sati u bazu popularnih “zmajeva” došli su golman Ibrahim Šehić, Jasmin Burić, te igrači Edin Višća, Edin Cocalić, Miralem Pjanić, Izet Hajrović… Sve ih je kapitenski sa osmijehom na licu i uz dobrodošlicu dočekivao Edin Džeko.

Najveće oduševljenje među saigračima izazvao je Vedad Ibišević, kojem su svi trčali u zagrljaj i čestitali rođenje kćerke, javlja reporter Anadolu Agency (AA) sa mjesta događaja.

Sudeći prema prvim utiscima, među bh. reprezentativci vlada odlična atmosfera i optimizam pred jedan od derbija u grupi H, sudar pretendenata na prvu poziciju i plasman na Mundijal.

AA

Related posts

Promotivni video Unsko-sanskog kantona

Stalno nam prijete zato što “previše” analiziramo hranu!

Nema predavanja niti odustajanja ni onda kada te na zemlju bace!

Leave a Comment