Image default
FitoterapijaKako smršatiNaruči proizvodNaukaPreporučujemoTehnologijaZanimljivoZdravlje

Proizvod koji vam predstavljamo je Soul

Proizvod koji vam predstavljamo je proizvod pedesetogodišnjeg iskustva u liječenju djece oboljele od raka i leukemije. Dr.Arnold S.Leonarda i njegovog dvadesetogodišnjeg kliničkog istraživanja.

Fondacija koja nosi njegovo ime i istražuje kancerogene bolesti kod djece, već punih 20 godina nosioc je u istraživanju ovih bolesti na Univerzitetu u Minesoti. www.aslcancerfund.org 

Dr. Arnold S. Leonard publicira sva svoja istraživanja u raznim naučnim časopisima i medicinskim priručnicima. Vodeći je liječnik u ovoj oblasti na raznim akademijama, i predavač na naučnim konferencijama.

Njegovo istraživanje obuhvaća pronalaženje načina kako da se nakon radio i kemoterapije djeca ponovo vrate na „svoje noge“, i kako im omogućiti da u najkraćem vremenskom periodu vrate i sačuvaju njihovo zdravlje.

Višegodišnja istraživanja dr.Arnolda S. Leonarda su urodila plodom, tako je 2009 god. ugledao svijet RAIN-ov proizvod po imenu SOUL (DUŠA), sačinjena od prirodnih i licenciranih mikstrata i sastojaka.

ZAŠTO BAŠ SJEME?
Proizvod je rezultat jednog zaista revolucionarnog pristupa. Još se nikad nije dogodilo u povijesti proizvodnje dodataka prehrani ili suplemenata, da se umjesto voća i biljaka, koriste njihove sjemenke.

Dugogodišnja istraživanja dr. Leonarda su dovela do zaključka da u hladno prešanim uljima od sjemenki ima više aktivnih supstanci (npr. antioksidanata) čak i do 30-40 puta više nego u samom voću ili biljkama.

 ČEMU SLUŽE OVA ULJA?
– Štite stanice-
Smanjuju rizik od bolesti uzrokovanih slobodnim radikalima
– Oblažu zidove stanica
– Raznovrsna su ishrana.
Nisu lijek, nego FUNKCIONALNA HRANA.
– Ova funkcionalna hrana radi na staničnom nivou.
(Neuhranjene i energetski slabe stanice ne ispunjavaju svoje funkcije, postaju osjetljive i dolazi do bolesti organizma).
– Razlog bolesti je taj što u naš organizam ne unosimo dovoljno raznovrsne hrane bogate hranljivim tvarima, vitaminima i mineralima kao i mikronutrijenata.
Zbog nedostatka hranljivih tvari, stanice i organizam gube svoj prirodni obrambeni sistem i dolazi do bolesti.
– U SOUL-u se nalaze licencirani sastojci, koji podižu sposobnost organizma da stvara energiju i usporavaju starenje. Pored toga pomaže imuni sistem u radu i djeluje pozitivno na krvne žile.
– SOUL sadrži supstance-antioksidante koje pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala i smanjuju rizik upalnih procesa, koja su glavni uzrok kroničnih oboljenja i malfunkcija stanica.
Jako važno, proizvedeno je tehnologijom HLADNOG PREŠANJA!
Važno je spomenuti, da ulja koja se kuhaju pretvaraju se u zasićene masne kiseline. Zato se rafinirana ulja suncokreta, kukuruza i dr. ne smiju zagrijavati iznad 50oC jer postaju otrovna za organizam.
                                                     ŠTO SADRŽI SOUL?
 Nakon kliničkog ispitivanja SOUL je pokazao sljedeće rezultate:

– SOUL u sebi sadrži visok nivo antioksidansa, pomaže kod liječenja kroničnih oboljenja, pomaže kod eliminacije raznih upalnih procesa, jača imunitet organizma, stanicama povećava nivo energije i time usporava starenje.
– Antioksidant (neutralizira slobodne radikale) ima 40 puta jače djelovanje nego vitamin C, i 50 puta jače djelovanje od vitamina E.
– SOUL ima klinički ispitane prednosti: vrlo visok nivo antioksidanata, (17.980 ORAC u vrećici od 57,6ml) koji pomažu u borbi protiv svih kroničnih i drugih oboljenja.

Pogledajte video o proizvodu na Youtube-u: https://www.youtube.com/watch?v=HM8_3dFLDgw

Više informacija na: http://www.myrainlife.com/sanelaprosic

Facebook: https://www.facebook.com/zdravlje.je.no1/

Related posts

Muči vas grlobolja?

BILJKA KOJA UBLAŽAVA SIMPTOME PREHLADE

Sreća je u zagrljaju, a ne u skupoj igrački

Leave a Comment