Proglašenje dobitnika nagrade u vrijednosti od 277,00 KM

Portal www.pravisavjeti.info u suradnji sa prijateljskom firmom MyBeeLine organiziraoje  natjecanje u kojem ste mogli osvojiti dvije godišnje licence za software ili aplikacije za moderno upravljanje pčelarstvom u vrijednosti od 555,oo KM.

 

Pravila takmičenja su bila vrlo jednostavna!

  • Svakodnevno (tokom 15 dana) pratili ste  objavu novog pitanja na našoj stranici. Pitanje jebilo postavljeno u toku dana.
  • Svoje odgovore slali ste nam putem e-maila: [email protected] ili u prozor za poruku-komentar ispod teksta, tako što ste u prvoj poruci ostavili vaše podatke (ime i prezime, grad, kontakt telefon) te vaš odgovor na pitanje.
  • Prvi takmičar koji je ispravno odgovorio na pitanje, ostvaruje bodovnu prednost nad drugim takmičarima.
  • Na kraju takmičenja, ko ima najviše poena osvaja nagradu.
  • Dakle, ukoliko se desi da su dva takmičara odgovorila tačno na svih 15 pitanja, prednost će imati onaj takmičar koji je vremnski ranije odgovorio na postavljena pitanja.

Termini takmičenja:

Prvo takmičenje počelo je dana 01.02.2017., trajalo je do 15.02.2017.

Danas je proglašenje pobjednika.

Nagrada: LICENCIRANA PČELARSKA APLIKACIJA ZA MODERNOG PČELARA

Ukratko o nagradama:

Više od 600 pčelara koristi MyBeeLine aplikaciju za upravljanje pčelarstvom, popularno nazvanom BeeRM – Beekeeping Resource Management.

Kreirano je preko 1000 košnica što nas dovodi do sume od približno 50 000 000 – 60 000 000 pčela koje su praćene preko naše aplikacije! Većina aktivnih korisnika dolazi s istočne obale SAD-a te jugoistočne Europe i Balkana gdje su i fizički pristuni.

Saznajte više i besplatno se registrirajte: OVDJE.

MyBeeLine je startup iz Zagreba koji pomaže pčelarima sa inovacijama na području pčelarstva i pčelarskih tehnika.

Više o njima možete pročitati OVDJE .

____________________________________________________________________

 

Naš sretni takmičar i dobitnik nagrade je Mirsad Halkić iz Cazina, USK. Čestitamo sretnom dobitniku a vas dragi čitatelji pozivamo da nas i dalje pratite.

Vaš portal www.pravisavjeti.info