Image default
Arhiva

Pravi savjeti kako da osvježite kupatilo

Renoviranje kupatila jedan je od najvećih izdataka kad je riječ o uređenju doma, pa ako još niste spremni za takav zalogaj, probajte da osvježite ovu prostoriju uz pomoć nekoliko trikova.

*Zelenilo – Najjednostavniji način da osvježite kupatilo je, kažu dekorateri, da ubacite zelenilo. Ako imate prazan ugao, ubacite saksiju i stavite cvijeće, na primjer orhideje ili bambuse koji “vole” vlagu. Možete staviti i neko sitnije cvijeće u klasične vaze ili ako niste ljubitelj klasike, izaberite činije i šolje.

*Organizacija – Da bi kupatilo “prodisalo”, mora biti uredno, a preduslov za red je organizacija. Zaboravite na kreme, šampone i ostale proizvode nabacane svuda. Neka na otvorenim policama budu smještene samo stvari koje svakodnevno koristite. Ostale sitnice držite u ormarićima.

*Novi tekstil – Vremenom, peškiri izblijede što utiče na to da kupatilo djeluje mrtvo. Jednostavan i relativno jeftin način da ga “oživite” je da uložite u tekstil – nove peškire, staze. Takođe, promjenite zavjese na tuš kabini ili kadi.

*Ukrasi – Ako želite da izbjegnete da vam kupatilo liči na sva druga, dajte mu lični pečat sitnicama koje vam znače. Okačite fotografije prirode ili arhitekture i na jednom poslužavniku izložite predmete koje volite, na primjer suvenire sa putovanja, ukrasne kutije, svijeće. Ova opcija je, naravno, prihvatljiva jedino ako imate malo veće kupatilo.

 

Related posts

Kako napraviti gel od aloe vere

SAVJETNICI

Stanje na cestama

SAVJETNICI

Amerikanci u strahu dočekuju uragan Florence

SAVJETNICI

Leave a Comment