Prava informacija na pravom mjestu i u pravo vrijeme

Obavijest za pčelare :

Poštovane kolege pčelari a i svi ostali koji se bavite proizvodnjom i prodajom pčelarske opreme SUPKS “Savez udruženja pčelara Kantona Sarajevo “je u fazi izrade svoje web stranice na kojoj će pored redovnih informacija pcelarskog sadržaja biti posebno pripremljen dio sa sadržajem “PRAVA INFORMACIJA NA PRAVOM MJESTU I U PRAVO VRIJEME”

O čemu se radi ?

Počesto zbog nepostojanja informacije o nekom proizvodu na jednom mjestu pčelari su u situaciji da gube dragocjeno vrijeme istražujući gdje , kod koga , u kom vremenu i na koji način mogu nabaviti potrebni pcelarski materijal ili opremu .
Uz to kada nešto još postane hitno , moraju da kupuju ono što im se ponudi bez ikakve migucnosti izbora ni količine ni kvaliteta a o cijeni da i ne govorimo .

Obzirom da vi drage kolege proizvođači i prodavači pčelarske opreme pistojite zbog nas pčelara a ne obrnuto bilo bi jako korisno za oboje strane kada bi smo na jednom mjestu imali informaciju o vašem asortimanu proizvoda , cijeni , mogućnostima nabavke , lokaciji , kontakt osobi i telefonu .

Vaša reklama je samo vaša ali bi najvidljivija bila kada bi se nalazila na pcelarskom portalu .

Shodno tome SUPKS poziva sve zainteresovane proizvođače i prodavače pčelarske opreme da se u narednom periodu , a ne kasnije od 01.05.2017.godine prijave sekretaru SUPKS Edinu Eddin Edo Pasic i pošalju svoje pismo namjere tj; podrške za oglašavanje na budućoj web stranici SUPKS .
Pisma namjere šaljite na mail adresu SUPKS
[email protected] ili na adresu
Mala aleja br 40 , 71 240 Ilidza

Prije konačne izrade web stranice a po vašim pismima namjere biće održan sastanak sa svim zainteresovanim o uslovima , načinima i mogućnostima korištenja web stranice .

“OGLAS ZA PČELARA NA PRAVOM MJESTU ”

Srdačan pozdrav

Fotografija korisnika/ce Samir Omerovic.
ZA PORTAL WWW.PRAVISAVJETI.INFO PIŠE: Samir Omerović