Image default
Arhiva

Poziv za učešće na edukaciji: Tržište i proizvodnja maline

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u suradnji sa Switzerland Global Enterprise/SIPPO (Švicarski program podsticanja uvoza u EU i Švicarsku) i Privrednom komorom Unsko-sanskog kantona, organizira edukaciju sa ciljem jačanja izvoznih kapaciteta firmi iz sektora svježeg voća i povrća.

Edukacija na temu „Tržište i proizvodnja maline“ će se održati 01.11.2016. godine u prostorijama Privredne komore Unsko-sanskog kantona, ulica Trg Maršala Tita b.b., Bihać.

U okviru edukacije biće tematizirane sljedeće oblasti: tržište maline, trendovi u svijetu i stanje u Bosni i Hercegovini, sortiment i tehnologija uzgoja, organska proizvodnja i certifikacija.

Predavači na edukaciji su Prof.dr. Nikola Mićić, dekan Poljoprivrednog fakulteta u Banja Luci i gospodin Mile Gluvačević, ekspert za organsku proizvodnju.

Učešće na edukaciji je besplatno za sve kompanije koje blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac na e-mail adresu: [email protected] ili [email protected] ili na brojeve faxa 033/566-205 i/ili 037/316-351. Broj mjesta je ograničen.

Dodatne informacije o edukaciji možete dobiti pozivom na broj telefona +387 33 566 204.

Kontakt osoba je g. Mirza Konjo, stručni saradnik za edukaciju u Sektoru za edukaciju VTK/STK BiH.

Related posts

Pčelnji otrov: Kilogram košta 70.ooo dolara

Muški modni vodič: Kako pravilno nositi šal

Raspored radarskih kontrola

Leave a Comment