Posao

Posao cvjećara- Helbra, Sachsen-Anhalt, Njemačka

Opis: Traži se što je prije moguće cvjećar.Obavezno je da imate govorne vještine njemačkog jezika minimalno A2. Radno iskustvo je prednost,školska sprema je obavezna.Potrebno je da imate samostalnost, fleksibilnost i sposobnost za timski rad.Treba da pošaljete svoj CV zajedno sa slikom i popratno pismo. Molimo da navedete referentni broj oglasa pri slanju:10000-1161349478-S

Vrsta ugovora: Puno radno vrijeme ili skraćeno radno vrijeme
Početni datum:Hitno!
Oglas je i za ljude:
*sa EU pasošom
*bez EU pasoša ( Na sljedećem linku pogledajte dodatnu papirologiju za predavanje vize u ambasadi: Klikni OVDJE )

Poslodavac:

Michael Sagefka
Herr Michael Sagefka
Lehbreite 1
06311 Helbra
Sachsen-Anhalt Deutschland
Broj telefona:+49 (3 47 72) 16 90 21
E-Mail:[email protected]

Osoba za kontakt:Herr Michael Sagefka

 

Kako se prijaviti: Poslati molbu + životopis na gore navedenu adresu poslodavca ili na kontakt telefon (sve mora biti napisano na Njemačkom jeziku), za više detalja na Njemačkom jeziku kliknite na sljedeći link: Linkoglasa

identifikacijska oznaka slobodnog radnog mjesta:10000-1161349478-S

Sezonski posao na farmi nosilica u Njemačkoj-8,84€/h

Opis: Firma se nalazi u Njemačkoj u Sachsen-Anhalt. Imanje ima životinje nosilice. Za operativni rad ima do 10 zaposlenih osoba. Radno vrijeme je u prosjeku 8 sati, s dodatnim radom do 2 sata/dan moguće. Gdje je to moguće, radi se 6 dana u tjednu. Plaćanje se vrši u eurima. Bruto plaća po satu je 8,84 eura.

Možete kontaktirati na njemačkom, internet adresa tvrtke je www.kwetterseierhof.de. Molimo kontaktirajte putem e-maila na [email protected] kontakt.

Vrsta ugovora: Sezonki posao
Početni datum: April/Travanj

Poslodavac:
Hamerslebener Weg
39393 Hötensleben
Kako se prijaviti: Poslati molbu + životopis na gore navedenu adresu poslodavca ili na kontakt telefon (sve mora biti napisano na Njemačkom jeziku)
identifikacijska oznaka slobodnog radnog mjesta: 10391

Izvor: saisonarbeit-in-deutschland.de/EUskola.com

Posao za sezonske radnike-branje voća-Njemačka-Efringen-Kirchen-do 50 radnika!

Firma se nalazi u Njemačkoj, u saveznoj državi Baden-Wuerttemberg. Tu se uzgaja oko 60 hektara voća. Glavni usjevi su jabuke i višnje i grožđe za vinarije. Za operativni rad radi do 5 zaposlenih i do 50 sezonskih radnika.

U potrazi su za sezonskim radnicima za mjesece: veljaču, ožujak, travanj, svibanj, lipanj, srpanj, kolovoz, rujan, listopad, studeni i prosinac. Radno vrijeme je u prosjeku 8 sati, s dodatnim radom do 2 sata / dan moguće. Gdje je to moguće, radi se 6 dana u tjednu. Stanuje se u stanu ili kući. Postoje spavaće sobe, dnevni boravak, za pranje veša i kuhanje. Obroci nisu uključeni.

Poslodavac:
Brändlin Obsthof
Brändlin, Familie
Lindenstraße 1/1
79588 Efringen-Kirchen
Bayern, Deutschland
Telefon:+49 7628 805 707 0
E-mail: [email protected]
Više o poslodavcu pogledajte na: www.obsthof-braendlin.de
Kako se prijaviti: Poslati molbu + životopis na gore navedenu adresu poslodavca ili na kontakt telefon (sve mora biti napisano na Njemačkom jeziku), za više detalja na Njemačkom/Engleskom jeziku  kliknite na sljedeći link: saisonarbeit-in-deutschland.de
identifikacijska oznaka slobodnog radnog mjesta: 10386

Izvor: saisonarbeit-in-deutschland.de/EUskola.com