Image default
Arhiva

Portal pravisavjeti.info traži dopisnike i saradnike!

Poštovani čitatelji,
portal pravisavjeti.info nastao je kao odgovor grupe akademskih građana sa područja BiH, ali i iz naše dijaspore na svakodnevno bombardovanje javnosti lažnim i pesimističnim porukama i širenjem negativne energije.
Prmarni cilj našeg portala je da pišemo i objavljujemo pozitivne tekstove, savjete, priče i dešavanja iz BiH i dijaspore, kako bismo bili, ako Bog da, primjer pozitivnosti i pozitivnih ideja.
Ponudit ćemo vam besplatne savjete iz raznih oblasti, kao što su: poljoprivreda, ekonomija, svakodnevne životne teme, te neizbježno i duhovne teme, jer duhovno jak čovjek je uvijek pozitivan i dobar čovjek, koristan svojoj okolini i svome društvu.

Nastojat ćemo pokazati i dokazati da volonterski projekti pojedinaca i manjina mogu itekako biti korisni za naše društvo.

Udruživanjem snaga više akademski obrazovanih članova na volonterskoj osnovi, nastojat ćemo ponuditi širok spektar tema autorskog karaktera,a što manje vijesti po sistemu copy-paste.

Nismo plaćeni za naš trud, ali to nam ne umanjuje volju i želju da doprinesemo širenju pozitivne poruke i da pružimo pouku drugima, da šire znanje.

Napominjemo da će čitaoci imati mogućnost postavljati pitanja našoj redakciji iz svih oblasti o kojima pišemo, a na koja ćemo nastojati da odgovorimo u što kraćem roku i u skladu s našim mogućnostima i znanjem.

Ukoliko vam je dosta negativnih vijesti koje vas dočekaju svako jutro dok uđete na internet i u suštini vam obilježe i pokvare ostatak dana, pratite naš portal pravisavjeti.info

Također Vas pozivamo da nam se pridružite u kreiranju sadržaja i vijesti na portalu! Postani dio pozitivne priče i našeg portala.
Budi naš autor, dopisnik, suradnik… 

Također nas pronađite i lajkujte na facebooku i uključite nas u svoj život, te podijelite vijest sa prijateljima i pozovite ih da se zajedno družimo i savjetujemo!

Vaša redakcija portala pravisavjeti.info

Related posts

Ledeno doba je stiglo

SAVJETNICI

Zašto je islamsko bankarstvo etičan izbor

SAVJETNICI

Jesu li očekivanja EU “ekstremno ambiciozna“

SAVJETNICI

Leave a Comment