Image default
Arhiva

Popularni Bingosi: Niske cijene stanuju u Bingu

Niske cijene, popularni Bingosi, svoj su dom pronašle u više od stotinu sedamdeset Bingo prodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine.
Popularni Bingosi: Niske cijene stanuju u Bingu
Ukoliko ste u posljednje vrijeme posjetili Bingo objekte sigurno ste naišli i na Bingose – niske cijene i stalne stanovnike najvećeg domaćeg trgovačkog lanca.

bingosi

Bingo već dvadeset i tri godine, predstavlja najpristupačnije mjesto za najpovoljniju kupovinu, jednako blisko svim generacijama. Najvjerniji kupci svjedoci su da su cijene, bez obzira na investiranje u infrastrukturu, preuređenje objekata i općenito ulaganje u kvalitet usluga, uvijek ostale niske i prilagođene njihovim potrebama.

Ekonomske prilike u Bosni i Hercegovini nisu idealne i svaka, pa i najmanja ušteda, značajna je za očuvanje kućnog budžeta, stoga ne čudi činjenica da je upravo Bingo prvi izbor velikog broja kupaca širom naše zemlje.

https://www.youtube.com/watch?v=pmJzrcajRiI

“Reakcije na našu kampanju pristižu iz svih krajeva BiH i zaista su odlične. Kupovina kvalitetnih namirnica po niskim cijenama treba biti dostupna svima, a mi se svakodnevno trudimo da našim kupcima i omogućimo.

S misijom da zaštitimo kućne budžete porodica širom zemlje, nastavljamo predano raditi na širenju trenda niskih cijena i u budućnosti”, kazao je Edin Ibrahimović, izvršni direktor za biznis operacije kompanije Bingo.

Naiske cijene, uz podršku kupaca širom Bosne i Hercegovine, ostaju živjeti u Bingu, a iz kompanije najavljuju i nastavak investicija u postojeće objekte, kao i širenje prodajne mreže.

Upoznajte Bingose te pronađite više informacija o ponudama i cijenama artikala prateći zvaničnu stranicu.

klix.ba

Related posts

Kako postati uspješna žena ?

Vremenski bilten

Vremenski bilten

Leave a Comment