O nama

Portal “savjetnici.info” je nastao kao odgovor grupe akademskih građana iz cijele BiH na svakodnevno bombardovanje javnosti pesimističnim porukama i širenjem negativne energije.

Cilj našeg portala je da pišemo i objavljujemo pozitivne savjete, priče i dešavanja, kako bismo bili, ako Bog da, primjer pozitivnosti i pozitivnih ideja.

Nudit ćemo vam besplatne savjete iz raznih oblasti, kao što su poljoprivreda, ekonomija, svakodnevne životne teme, te neizbježno i duhovne teme, jer duhovno jak čovjek je uvijek pozitivan i dobar čovjek, koristan svojoj okolini i svome društvu.

Nastojat ćemo pokazati i dokazati da pojedinci/manjine mogu itekako biti korisni za svoje društvo. Udruživanjem snaga više akadamski obrazovanih članova, nastojat ćemo ponuditi širok spektar tema autorskog karaktera,a što manje vijesti po sistemu copy-paste.

Napominjemo da će čitaoci imati mogućnost postavljati pitanja našoj redakciji iz svih oblasti o kojima pišemo, a na koja ćemo nastojati da odgovorimo u što kraćem roku i u skladu s našim mogućnostima i znanjem.

Ukoliko vam je dosta negativnih vijesti koje vas dočekaju svako jutro dok uđete na internet i u suštini vam obilježe i pokvare ostatak dana, pratite naš portal pravisavjeti.info

Također nas pronađite i lajkujte na facebooku i drugim društvenim mrežama i uključite nas u svoj život, te podijelite vijest sa prijateljima i pozovite ih da se zajedno družimo i savjetujemo!

Vaša redakcija portala “savjetnici.info”

Ostavite Vaš komentar!