Image default
BiH

“Nemam silikone i napumpana usta, a ponašate se kao da mi fali daska u glavi”

Bosanska djevojka


i


Da su neke drugačije vrijednosti danas na cijeni kada su muško-ženski odnosi u pitanju, pokazao je post Romane iz BiH koja ima

ozbiljan problem da nađe jaču polovinu. Svoje muke podijelila je na Facebooku i za dan postala viralni hit!“Zovem se Romana. Živim na selu i bavim se pravljenjem kozjeg, ovčijeg i kravljeg sira… Ali mnogi se stide mene, jer čuvam i muzem krave, koze i ovce. Jer nemam kilo pudera i šminke na sebi. Nemam silikone. Mrtvačku kosu i napumpana usta.

Ponašaju se kao da mi fali daska u glavi i da nisam sva svoja, jer po njima traćim svoju mladost na selu. Ne znaju da je selo moje – moj život. Ali ako se vi ne sramite mene, a sviđa vam se ovo što radim, podržite me lijepim komentarom i podijelite moj post.”, napisala je Romana na Facebooku.

Romanin post na stranici “Ljepote Zavičajne I Na Selu” u rekordnom roku dobio je skoro 20.000 lajkova i preko 3.000 komentara ljudi koji je podržavaju.

“Radi ono što voliš i uživaj. Lijepa si. Svi mi imamo svoj životni put, a taj je tvoj i možeš se samo ponositi njime”, “Ženo ti si ljepota. A ruke vrijedne. Mozak pametno razmišlja. Ma samo naprijed. Sretan rad”, samo su neki od pozitivnih komentara ispod Romaninog posta.

Nadajmo se da će joj ovi trenuci instant slave donijeti novu sreću. Naprijed, Romana!

Related posts

Odlazak u Hrvatsku: Koje vakcine priznaju?

Međunarodnim volonterima vlasti zabranile da hrane i pomažu migrante

Kako izgleda ljepotica Una pod snijegom (VIDEO)

Leave a Comment