Ljuti Krajišnici vas trebaju: Humanitarni koncert u Cazinu za hrabre blizance Ammara i Davuda

Braća blizanci, rođeni su sa minimalnim šansama da prežive, sa velikim zdravstvenim problemima, ali njihova želja i volja za životom je ipak pobijedila.

Pomozi i ti !!!

Ammar i Davud, blizanci koji su rođeni u 24-toj sedmici trudnoće, lavovski se bore za život, a u tome im pomaže čitava armija dobrih ljudi.

Do sada je održano nekoliko uspješnih kolačijada kako u Cazinu, tako i diljem kantona. Svi žele pomoći da mali blizanci dobiju priliku da žive, imaju normalno djetinjstvo i svojim roditeljima i svima nama budu veliki izvor sreće svakim svojim dahom i grčevitom borbom za život.

 

Još jedna u nizu akcija koja se planira u narednom periodu za Ammara i Davuda jeste humanitarni koncert u našem gradu, u restoranu “Halka”. Ukoliko ste u mogućnosti, odvojite četvrtak, 1. novembar, od 19:00 sati svoje dragocjeno vrijeme i pridružite nam se na koncertu gdje će goste zabavljati Amir Tepić sa estradnim gostima.

Svaka dova, svaka lijepa riječ, svaka misao, svaka suma novca – porodici Dervišević sve puno znači. Ammar i Davud, iako sićušni, već moraju voditi velike bitke, mnogo veće od njih, ali nije to prepreka kad imaju svoju armiju dobrih ljudi – vas. Nemojte nas iznevjeriti ni ovaj put, očekujemo Vas u četvrtak da još jednom pokažete veliko srce i beskonačnu humanost!

Jer tvoje je sve što daš, a tvoje malo njima puno znači!