Image default
Arhiva

Lavabo ili umivaonik – savjeti i preporuke

Da bi vaša kupaonica bila posebna i odudarala od uobičajenih, dovoljan je samo umivaonik neobičnog oblika. Pri kupnji naići ćete na veliki izbor umivaonika, tako da ćete za vašu kupaonicu sigurno naći odgovarajuću veličinu.

Materijal od kojeg je umivaonik napravljen može oblikovanju kupaonice dati posve novu, zanimljivu dimenziju, jer je upotreba posebnih materijala omogućila izradu umivaonika čudesnih oblika. Drvo se možda ne čini kao materijal za umivaonik, ali ga vodootpornost brodske šperploče čini dobrim rješenjem ako želite nešto malo drugačije od uobičajenog.

Keramički umivaonici su još uvijek najomiljeniji, iako su sve brojniji metalni i stakleni proizvodi. Umivaonici od mramora, granita, drveta i stakloplastike mogu se napraviti po narudžbi kako bi ispunili posebne zahtjeve.

                                             Mali korisni savjeti

Duboki rubovi umivaonika nagnuti unutra pomoći će da voda ne poprska površinu ormarića.

Zamjena starih slavina novima poboljšat će izgled sanitarne opreme i smanjiti potrebu da za kupaonicu kupite sve novo.

Tamne i vrlo sjajne površine umivaonika treba održavati u besprijekornom stanju, jer će od ogrebotina, naslaga sapuna i kamenca uskoro izgledati istrošeno i staro.

Posebnu pažnju treba obratiti da umivaonici, ugrađeni u ormarić ili ravnu ploču budu biti dobro postavljeni, sa besprijekorno zatvorenim rubovima kako voda i vlaga ne bi prodrle ispod njih.

Related posts

Ovako se gaji Goji (Godži)

Amara doktori otpisali a danas trenira MMA i redovno ide u teretanu

Šta biste trebali raditi za svoju djecu, a šta ne?

Leave a Comment