Image default
Arhiva

Kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

 

U utorak prije podne sunčano uz umjerenu oblačnost. U istočnim područjima ujutro pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne se u Bosni očekuje novo naoblačenje sa sjevera koje će usloviti kišu.

Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 7°C, na jugu zemlje od 11 do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 14 i 19°C, na jugu zemlje od 21 do 25°C.

U srijedu u Bosni i sjevernom dijelu Hercegovine oblačno sa kišom. Na planinama će padati i snijeg. U većem dijelu Hercegovine prije podne vedro, a poslije podne naoblačenje. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini prije podne jaka bura koja će poslije podne oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 8°C, na jugu zemlje od 9 do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 8 i 12°C, na jugu zemlje od 16 do 19°C.

U četvrtak oblačno vrijeme sa slabom kišom u Bosni u nizinama, a na planinama sa slabim snijegom. Poslije podne prestanak padavina. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 1 i 4°C, na jugu zemlje od 6 do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje od 12 do 16°C.

Related posts

Stanje na cestama

Celebrity, kulinarski takmičarski šou na Hayat TV

Što treba znati pri planiranju plodoreda

Leave a Comment