Kako zaraditi na internetu?

Ovom prilikom donosimo savjete kako povećati kućni budžet dok sjedite uz vaš računar.

Dobro ste čuli, zarađujete dok sjedite!

Potrebno je da se angažujete na nekom od portala koji objavljuju korisne sadržaje i ponudite se da ima budete dopisnici ili suradnici, naravno pod uslovom da vam nadoknade za vaš trud. Na početku ne možete očekivati previše, ali i “dopuna” mobitela valja.

Ili da napravite vlastiti portal uz pomoć stručne osobe, na kojem možete objavljivati ono što volite i što je društvu korisno.

Online zarada je ralnost i nešto sasvim normalno u današnje vrijeme.

Većina se pita, pa kako oni zarađuju?

Zarada na internetu funcioniše na principu da neka od firmi koja se bavi reklamama dogovori suradnju s vašim portalom.

Ovom prilikom spomenut ćemo google adsense, oni su poznati po tome da dobro plaćaju svoje reklame i da sigurno isplaćuju ako poštujete pravila i igrate po propisima.

Naravno, zarada zavisi od količine klikova na vaš portal, a količina klikova zavisi od kvaliteta sadržaja, a za sve to treba strpljenja, volje i čekanja i čekanja.

Poznate su informacije da pojedini portali na području BiH zarađuju pro 4 000 KM za mjesec dana od reklama, samim tim zaključujemo da se isplati krenuti u zaradu na internetu.

Drugom prilikom ćemo dati više informacija o zaradi na internetu, pratite nas i pomozite naš rad klikovima na reklame, da se uvjerite da ima neke koristi od “klikova”

🙂