Image default
Arhiva

Kada je vrijeme za redizajn web stranice?

Malo je smiješno da čim pokrenete web stranicu osuđeni ste da ćete jednog dana trebati odraditi redizajn iste. Pitanje je kada je pravo vrijeme za redizajn postojeće web stranice, odnosno kada ćete s sigurnošću znati da vam treba redizajn.

Ukoliko razmišljate na način hajmo nešto malo promijeniti radi reda, hajmo u redizajn jer ste čuli da se inače to radi s vremena na vrijeme znajte da to nisu signali koji vam govore da trebate redizajn.

Dizajn kao i redizajn služi određenoj svrsi. Svrha novog dizajna web stranice proizlazi iz činjenice da ste analizom postojećeg stanja uvidjeli kako ćete novim dizajnom, drugačijim rasporedom elemenata, izgradnjom boljih landing stranica uspjeti povećati funkcionalnost, korisničko iskustvo i na kraju prodaju koju ostvarujete preko weba.

Ovo se ne odnosi na vlasnike web stranica čiji dizajn nije mijenjan već godinama i koji nemaju niti postavljen Google Analytics.

Za njihove stranice je redizajn jednostavno nužan.     

Related posts

Treba nam poslovno okruženje u kojem će mladi ostajati

SAVJETNICI

OBAVJEŠTENJE ZA SVE PČELARE ČLANOVE SUPKS KOJI SU TOKOM ZIME 2016/2017 PRETRPJELI VELIKE , MASOVNE GUBITKE PčELINJIH ZAJEDNICA

SAVJETNICI

BIMAL d.d. je br.1 kompanija prehrambene industrije u Bosni

SAVJETNICI

Leave a Comment