Image default
Arhiva

Job step d.o.o je pozitivna priča iz Krajine

Kompanija je osnovana 2010.–te godine u cilju podrške i proširenja već postojeće firme koja se bavi istraživanjem javnog mijenja tržišta u Njemačkoj.

Djelujemo kao samostalna agencija za zapošljavanje na području Njemačke.

Kroz dugoročni rad sa kompanijama na području Njemačke, stekli smo bogato iskustvo i povjerenje, te nastojimo da održimo i povećcamo suradnju sa korektnim odnosom kako prema klijentu tako i prema institucijama iposlodavcima te zemlje .

Smješteni smo u“Poslovnom Centru Krajina” gdje obavljamo svoje dijelatnosti kao i održavanje kursa Njemačkog jezika.

Naša primarna djelatnost je edukacija i zaposljenje određenog kvalifikovanog kadra u Njemačkoj, tj. da olakšamo put od samog početka, prijave za posao, pa do nastanjenja u okolini novog radnog mjesta.

Naš program omogućava potencionalnom kandidatu da u što kraćem periodu bude spreman za rad u Njemačkoj kroz intezivni kurs kojeg održavamo u našim prostorijama.

http://www.jobstep.ba/zaposlenje/

Za agenciju sam saznao od drugih kolega.

Zadovoljan sam, organizacija je na nivou .

Znaci sve , I sto se tice skupljanja papirologije I slanje za ambasadu,sve sto je bilo potrebno odradili su u rekordnom vremenskom periodu.

Ako neki misle da je to neka prevara ili ilegalno slanje za rad u njemacku…varaju se.Firma je na mjestu,dobro organizovana,ucinkovita prije svega,jer ja sam preko njih otisao za vrlo kratko vrijeme na rad u njemacku.

Hvala– Anis Jusić

Related posts

Stanje na cestama

SAVJETNICI

Naša jedna i jedina – Una –

SAVJETNICI

Ovo je priča o Mirzi Bečiću

SAVJETNICI

Leave a Comment