Image default
Arhiva

Imaš ideju vezano za kulturnu baštinu? Javi se!

Projekat omogućava mladima da koristeći svoje vještine i kreativnost realizuju poslovne ideje u oblasti kulture i povežu se s kolegama iz drugih zemalja, saopšteno je iz Intesa Sanpaolo banke BiH.

Polaznici škole će pohađati predavanja, učestvovati u radionicama i analizirati studije slučaja i istraživanja iz oblasti razvoja i realizacije poslovnog plana, unapređenja tehnika za “start-up” projekte, kao i planiranja i pokretanja “start-up” inicijativa.

Svoje poslovne ideje za pokretanje “start-up” projekata, koji doprinose zaštiti kulturne baštine, do 15. septembra mogu prijaviti kandidati starosti do 40 godina iz osam zemalja jadransko-jonskog područja: BiH, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Albanije, Grčke i Italije, popunjavanjem obrasca na internetskoj stranici http://startupschool.ecapital.it/.

Kandidati će prezentovati svoje poslovne ideje, a potrebno je da imaju minimalno diplomu srednje škole i odlično poznavanje engleskog jezika. Selekcija najuspješnijih bit će obavljena do 30. septembra, dok će predavanja i radionice biti održani u italijanskom gradu Ankona od 17. oktobra do 16. decembra.

Projekat “Ecapital Culture Adriatic Start Up School” pokrenut je 2015. godine, kada je školu pohađalo 25 mladih ljudi iz BiH, Hrvatske, Srbije, Albanije, Grčke i Italije.

Related posts

Stare mudrosti

Raspored radarskih kontrola

Vremenski bilten

Leave a Comment