Image default
Arhiva

Grad Beč prodaje svoja polovna vozila, mašine i opremu

Grad Beč će u okviru svoje uobičajene godišnje akcije u prodaju staviti polovna vozila i opremu, koja zbog svog tehničkog stanja nisu više pogodna za intenzivnu upotrebu.

Ona se nude privatnim kupcima koji će moći 17. i 18. oktobra u periodu od 08.00 do 13.00 sati da pogledaju iste na placu u
Simeringu Jedlecberg ulici br. 1(Jedletzbergstraße).

Organizatori prodaje u svakom slučaju preporučuju ličnu procjenu vozila i opreme jer njihov veći dio zahtjeva neku popravku. Njihove tehničke podatke moguće je dobiti samo na licu mjesta. Treba naglasiti da su ovog puta u ponudi i motorne testere, kosilice, makaze za živu ogradu ali i manji traktori i kamioni.

Ponude se moraju dostaviti kovertirane sa natpisom „MA 48-VEAU-9925/2016“ najkasnije do 24. oktobra 2016, u 13.00 sati na adresu opštinskog odjeljenja u Liedl ulici ( Lidlgasse) 1,1170 Beč. Formulari za ponudu se mogu dobiti direktno na placu u Simeringu ili skinuti sa internet stranice magistrata 48.

O aktuelnoj ponudi, zainteresovani kupci se mogu direktno informisati , jednostavnom on-line registracijom na internet adresi wien.gv.at.

Sve ostale informacije o prodaji vozila i opreme se mogu naći na homepage stranici magistrata www.wien.gv.at.

Related posts

Novi zakon o registraciji za legendarnog golfa

Islamska zajednica BiH i muslimani na Balkanu

Aplikacijom prijavi nepropisno parkirane automobile

Leave a Comment