Image default
Arhiva

Evropa zbog kvara nema pristup Facebooku

Društvena mreža Facebook danas je u problemima, navodi britanski The Independent, koji tvrdi kako je veliki broj korisnika prijavio probleme sa otvaranjem stranice.

Kako se navodi u njihovom tekstu, prilikom otvaranja stranice facebook.com brojni korisnici ne dobijaju nikakav odgovor od Facebook-ovog servera te se jednostavno pred njima pojavi prazna površina.

Neki od korisnika iznijeli su pozitivne komentare, proslavivši to što će napokon sačuvati malo svog vremena, dok je druge ovaj kvar iznervirao i mišljenja su da ih Facebook primorava da koriste njihovu mobilnu aplikaciju.

Nadalje, kako navodi portal Down Detector, ovi problemi posebno su istaknuti na području Velike Britanije i Europe, gdje su preko vikenda korisnici dobijali poruku u kojoj je najavljeno “padanje” Facebooka i u kojoj se korisnici mole za strpljenje.

Ako se nastavi ovakva praksa, uskoro bi i korisnici u Bosni i Hercegovini mogli osjetiti posljedice kvara na ovoj društvenoj mreži, pa biste se možda trebali pripremiti na nepredviđene situacije.

Related posts

Istinita priča: Pazi kako voziš

BiH će izvesti 15.000 tona mesa u Tursku

1.maj by Anto Tomić

Leave a Comment