Image default
Arhiva

Dopunska nastava u Minhenu i okolini

IDEMO DALJE: U PETAK, 13.01.2017. GODINE, U MINHENU

POČINJE DOPUNSKA NASTAVA NA BOSANSKOM JEZIKU

Draga djeco, poštovani roditelji,

zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da u petak, 13. januara 2017. godine, sa početkom u 14 sati počinje izvođenje dopunske nastave na bosanskom jeziku za djecu građana BiH i drugih zainteresiranih u Minhenu i okolini.

Nastava će se za početak izvoditi u dvije škole u Minhenu: Schulanlage an der/am Margarethe-Danzi-Str. 17 – GS (LAIM) i Schulanlage an der/am Simmernstr. 2 – MS (SCHWABING), SVAKOG PETKA, od 14 do 16 sati.

Nastava u dopunskim školama BiH izvodi se u kombinovanim odjeljinjima (djeca uzrasta od prvog do devetog razreda) jednom sedmično, dva sata, po planu, programu i udžbeniku MCP-a BiH. Za sve učenike obezbijeđeni su besplatni udžbenici.

Pozivamo sve vas koji ste prijavili – upisali svoju djecu u dopunsku školu BiH da dođete u petak, 13.01.2017. godine u školu u kojoj će vaše dijete pohađati dopunsku nastavu na bosanskom jeziku i prisustvujete svečanosti početka nastave. Svečanosti će prisustvovati i predstavnici Generalnog konzulata BiH u Minhenu na čelu sa generalnom konzulicom Ruzmirom Tihić-Kadrić i predstavnici Saveza dopunskih škola Bosne i Hercegovine.

SVE INFO OKO DOPUNSKE ŠKOLE BIH U MINHENU MOGU SE DOBITI, NA: [email protected], [email protected], ili putem tel., broj: 0179 68 03 541 i 0172 702 44 62.

DOBRO DOŠLI!

Za portal www.pravisavjeti.info piše: Haris Halilovic

Related posts

Ljekovita svojstva boba

SAVJETNICI

Mi i migranti: Kako postajemo fašisti?

SAVJETNICI

Srednjoškolci uzgajaju i prerađuju povrće i voće

SAVJETNICI

Leave a Comment