Image default
Arhiva

Đoković: Promijenio sam prioritete!

Kako je rekao, ključni čovjek u njegovoj psihološkoj stabilnosti u prethodnom periodu bio je trener Boris Becker, najavivši razgovore s Nijemcem oko produžetka saradnje

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da je “promijenio prioritet”, da prvo mjesto na ATP listi to više nije i da sada želi da uživa na terenu.

– To ne znači da neću činiti sve da dam doprinos ovom sportu, ali ne želim da igram tenis samo da bih osvajao titule – rekao je Đoković u Beogradu, prenosi B92.

Kako je objasnio, njegova sadašnja želja je da uživa na terenu, kako na treninzima, tako i na mečevima i ponovio da nakon osvajanja Roland Garrosa to više nije bio slučaj.

– Ne želim da mislim, ni da se opterećujem brojem jedan i titulama. Ako dođu, objeručke ću ih prihvatiti. Sada sam na ‘aktivnom’ odmoru. Za sada je plan takav, a sljedeća stanica jeste Masters u Šangaju. I dalje postoji ‘mikro’ povreda, ali ona nije takva da može da bude dugoročni problem. Veoma sam blizu maksimuma, ali mi spomenuta povreda i dalje utiče na servis – izjavio je Đoković.

Kako je rekao, ključni čovjek u njegovoj psihološkoj stabilnosti u prethodnom periodu bio je trener Boris Becker, najavivši razgovore s Nijemcem oko produžetka saradnje.

– On je najviše doprinio psihološki, ono što proživljavam, on je veliki dio toga. Razgovaraćemo o nastavku saradnje. Nakon Roland Garrosa sam stavio preveliki pritisak na sebe i to mi se nije svidjelo. Oduvijek uživam u tenisu van turnira, dok je na samim takmičenjima situacija drugačija posljednjih mjeseci – osjećam ‘teret i pritisak’ priče o istoriji – rekao je Đoković.

Related posts

The Most Popular Celebrity Baby Names of the Millennium

Twitter briše milion računa dnevno

Skijaši prestravljeni jakim vjetrom koji ih je ljuljao na ski liftu

Leave a Comment