DA LI VAS JE STID bošnjačka ”JET SET inteligencijo” ?

STIDI SE BOŠNJAČKA INTELIGENCIJO!!!
Stidite se TANOVIĆI, PAŠOVIĆI, ŽBANIĆI i ini drugi ugledni JET SET bošnjaci umjetnici, inženjeri i ostala ”kukavička inteligencijo”
STIDITE SE AVDE HUSEINOVIĆA

Sjećam se na samom početku rata dok su većinom svi ugledni bošnjaci umjetnici, inženjeri i ostala inteligencija koja je mogla nešto uraditi za državu bezglavo bježala, u BiH je ostajao običan čovjek koji nije imao nikakvog znanja osim ljubavi prema svome narodu.

Danas se isto dešava dok traje MEDIJSKA AGRESIJA na BiH ponovo naši ugledni bošnjaci umjetnici, inženjeri i ostala inteligencija ovoga puta kukavički BJEŽI OD ISTINE.

Ne samo da kukavički bježe od ISTINE već pored ovakvog kukavičkog ponašanja naša prodana bošnjačka ”inteligencija” troši ogromna budžetska sredstva na snimanje filmova u kojima se borci Armije BiH prikazuju kao kurvari, alkoholičari, šverceri i kriminalci ŠTO JE APSURD.

Dok ova MEDIJSKA AGRESIJA traje, pored svih JET SET inih TANOVIĆA, PAŠOVIĆA, ŽBANIĆA i ostalih ”uglednika”, jedan bošnjak zamislite samo PJEVAČ narodne muzike heroj gazija AVDO HUSEINOVIĆ isto kao i na početku rata u patikama i bez uniforme (bez budžetskih sredstava) čvrsto stoji na braniku domovine, bez diplome i zvanja (sra..a prof, dr, mr, dipl) i srčano brani državu BiH tako što ljudima govori ISTINU.

Stoga, bošnjačka ”JET SET inteligencijo” sa svim svojim zvanima, s….a kao što je prof. dr. mr. dipl.

Ovo je bošnjački GAZIJA i heroj, zamislite samo obićan čovjek PJEVAĆ narodne muzike AVDO HUSEINOVIĆ koji je za razliku od vas imao hrabrosti da kaže ISTINU.

avdo_h

Image : Avdo Huseinović

DA LI VAS JE STID bošnjačka ”JET SET inteligencijo” ?

Stidite se TANOVIĆI, PAŠOVIĆI, ŽBANIĆI i ini drugi ugledni JET SET bošnjaci umjetnici, inženjeri i ostala ”kukavička inteligencijo”

 

Za portal pravisavjeti.info Rifat Bukvić