Image default
Arhiva

Bihamk osigurao jeftnije gorivo za svoje članove

Na benzinskoj stanici HIFA Stup u Sarajevu je obilježen početak programa lojalnosti za BIHAMK članove te nastavak uspješne saradnje između bh. auto-moto kluba BIHAMK-a i HIFA grupacije.

Osim popusta na gorivo na svim HIFA benzinskim pumpama, BIHAMK je svojim članovima obezbijedio i nove “pametne” kartice te započeo program nagrađivanja najvjernijih korisnika.
Osim bržeg i lakšeg korištenja, osnovna prednost novih članskih kartica u odnosu na dosadašnje je jedinstvenost i prepoznatljivost na svakom koraku.

“Od danas članska kartica postaje lična karta svakog člana BIHAMK-a. Ona će pokazivati broj članskih godina, obim korištenja članskih usluga te će BIHAMK na taj način biti u mogućnosti da nagradi one članove koji to zaslužuju svojim dugogodišnjim povjerenjem. BIHAMK se sa ovim projektom svrstao u red velikih evropskih klubova te se nadamo da će članovi znati prepoznati nove povlastice i benefite koje im ovaj program omogućava”, kazao je predsjednik BIHAMK-a, Ivo Komšić.

Dodavanjem jedinstvenog bar koda i kreiranjem pozadinskog softvera, od sada će svako korištenje članske kartice biti zapisano i pohranjeno u članski dosije kako bi se lojalni članovi dodatno nagradili.

“Vrlo smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom s BIHAMK-om kao i očiglednim zadovoljstvom naših klijenata – članova BIHAMK-a. Smatram da ćemo sa novim načinom nagrađivanja lojalnih kupaca u sljedećoj godini postići pun pogodak i našu saradnju podići na jedan vrlo visok nivo” rekao je Muris Hadžimehić, direktor HIFA d.o.o.

Članovi BIHAMK-a će uskoro u svakom trenutku moći provjeriti stanje svojih članskih pogodnosti kao i ostvarene benefite putem navedenog programa lojalnosti.

“Pametne” kartice će članovi moći upotrebljavati prilikom korištenja svih vrsta BIHAMK usluga – pomoć na cesti, servisne usluge, registracija vozila, rent-a-car, BIHAMK shop, putničko osiguranje i brojne druge.

Također, svi partneri BIHAMK Bonus pogodnosti će u najkraćem mogućem roku biti uključeni u navedeni program tako da će od sada korištenje popusta i benefita biti još lakše i efikasnije.

Related posts

Stanje na cestama

SAVJETNICI

Stanje na cestama

SAVJETNICI

Sport nije za svakog (VIDEO)

SAVJETNICI

Leave a Comment