Image default
Arhiva

Biciklom do zdravog i isklesanog tijela

Poštovani čitatelji nakon velikog broja intervencija od strane naših čitatelja odlučili smo uvesti rubriku o vježbanjum raznim treninzima i prirodnim preparatima koji vam pomažu da budete cool. Uživajte sa nama i preporučite nas prijateljima…

Iako možda bicikliranje zvuči opuštajuće i jednostavno, tko god je odradio trening na cycling biciklu zna da nije šala. Ovaj originalni grupni trening, kao što samo ime govori, izvodi se na sobnim biciklima uz vodstvo i motivaciju instruktora.

Zato drage dame sljedeći puta kada prođete pored njega, nemojte ga ignorirati jer on će vam pomoći da imate dobru formu.N01_4924

Kojih je to 5 dobrobiti cycling treninga:

  1. Odličan trening i za početnike i za one koji su u top formi. Siguran za osobe s eventualnim ozljedama koljena i stopala.
  2. Možete se pridružiti grupi ili ga voziti sami u bilo koje doba dana kada uhvatite pola sata slobodnog vremena.
  3. Super cardio trening koji je ujedno i izvrstan trening izdržljivosti u kojem trošite kalorije kao u rijetko kojem treningu.
  4. Nema tog estetskog ili kozmetičkog tretmana koji će vam dati rezultate kao trening na cycling biciklu. Redovitim vježbanjem kroz mjesec dana učvrstit ćete svoje tijelo, a celulit će nestati.
  5. Na cycling treningu odlično ćete se provesti, izbaciti stres nakupljen tijekom dana, a svoje tijelo dovesti u top formu.
  6. Smiješak na licu zagarantiran.
  7. Šta gubite ako probate?
    Vaš  portal Pravi Savjeti.info

Vidimo se u dvorani…

Related posts

BiH dobila prvu online bazu bh. filmova

SAVJETNICI

Bosansko veliko srce u SAD-u: Rodnoj grudi srce vuče!

SAVJETNICI

Biometerološka prognoza

SAVJETNICI

Leave a Comment