Image default
Arhiva

Beeland: Selo u obliku košnice za pčele i saća

Na mirisnim livadama u središtu prekrasne Savinjske doline u Sloveniji, nalazi se neobično novoizgrađeno selo pod nazivom Beeland. Ovo čarobno naselje nalazi se u slovenačkom gradiću Mozirje, a vrata su otvorena svim onim koji žele sebi pružiti nezaboravan doživljaj i odmor.
Odsjednite u upartmanima u obliku saća, sa pogledom na zelene proplanke po kojima pčele vrijedno sakupljaju polen i stvaraju zaista čarobnu atmosferu. Apartmani i sav smještaj je napravljan u obliku košnica i pčelinjeg saća, a za goste su otvoreni i tokom zimskih mjeseci. Tokom hladih noći, grijat će vas posebno izgrađen jacuzzi i sauna.

Unutrašnjost je opremljena najmodrenijim namještajem, kupaonicom, kuhinjom iz koje se uvijek širi ugodan miris hrane i kafe. Sam ambijent je u znaku prirode i zdravog života, a na upit od osoblja, dan možete započeti sa pravim prirodnim specijalitetima.

Beeland je idealno mjesto za sve koji se žele povezati sa prirodom, za ljubavne i bračne parove, ali i one koji žele bar na trenutak pobjeći od gradske buke, i pluća napuniti zdravim planinskim zrakom.

Related posts

Viza za budućnost iz zemlje bez budućnosti

SAVJETNICI

Koreja: Uspješno testirali hidrogensku bombu

SAVJETNICI

Het-trik Edina Džeke

SAVJETNICI

Leave a Comment