Image default
Arhiva

Alibeg dobitnik nagrade Svjetskog odbora za procjenu kvaliteta

Kompanija Alibeg d.o.o. Sarajevo dobitnik je prestižne nagrade za Kvalitet proizvoda i usluga, koju joj je dodijelio Svjetski odbor za procjenu kvaliteta/World quality Commitment (WQC) .

Adis Alihodžić, direktor kompanije Alibeg, za akta.ba govori o dodjeljenoj nagradi. “Sretni smo što je Svjetski odbor prepoznao naš rad i dodjelio nam ovu nagradu. Nagrada je jako cjenjena u svijetu i dodjeljuje se uglavnom manjim kompanijama koje su jako brzo napredovale i postale prepoznate u onome što rade. Nagrada koju smo mi dobili odnosi se prvenstveno na zaštitu od ptica, koja je naša primarna djelatnost.”

Zahvaljujući kompaniji Bird-X. iz Chicaga, čiji je Alibeg zastupnik za BiH od 2012 godine, a koja ih je i nominirala, WQC je prepoznao njihov kvalitet rada i dodijelio im ovu u svijetu cijenjenu nagradu za kvalitet.

alibeg

“Kada smo tek počeli da radimo sa Bird-X-om bili smo jedno ne baš poznato i popularno tržište, a evo danas nam pristižu priznanje i pohvale cijenjenih kompanija i odbora za ono čime se bavimo, a sve zahvaljujući kvalitetom i radom”, rekao je Alihodžić.

Nagrada se dodjeljuje svake godine za kompanije iz cijelog svijeta koje pružaju kvalitetne usluge, distribuiraju kvalitetne proizvode, te svojim radom pokazuju kontinuiran napredak u svom polju djelovanja.

Alibeg d.o.o. Sarajevo – Zaštita od ptica je prva i jedina registrirana firma u BiH koja se bavi proizvodnjom i prodajom profesionalnih rješenja za rastjerivanje ptica.

Njihovi proizvodi su sigurna, humana i prije svega ekološka rješenja za kontrolu slijetanja ptica i rezultat su dugogodišnjih istraživanja i testiranja na ovom području. Svi proizvodi su potpuno bezopasni za ptice.

Zahvaljujući stalnoj proizvodnji i jako dobroj saradnji sa partnerima, u svom asortimanu Alibeg uvijek nudi neke nove proizvode koji će svojim karakteristikama najbolje odgovarati specifičnostima problema i potreba njihovih klijenata.

akta.ba

Related posts

Biometerološka prognoza

Ostvario se muzički san repera Emira Emke Bešića: Snimio singl s poznatim bh. reperom Frenkijem

Potopljena naselja, mezarji, temelji kuća i džamija kako bi nastalo Jablaničko jezero

Leave a Comment