Image default
Arhiva

Akta.ba lansirala novu iOS aplikaciju

Dragi korisnici,

Tokom ove godine tim portala Akta.ba potrudio se da svoje klijente i čitatelje obraduje brojnim novitetima. Godinu završavamo sa još jednim završenim projektom, a Vašim novogodišnjim poklonom.

Prateći standarde i potrebe na tržištu, vodeći poslovni portal u BiH Akta.ba vam donosi potpuno novu i naprednu verzijumobilne aplikacije za iOS mobilne uređaje.

Nakon višemjesečnog rada, potrudili smo se uključiti mnogo funkcionalnosti, zbog čega ste strpljivo čekali vrijeme lansiranja.

Kako bismo vam omogućili što lakši pristup svakodnevnim informacijama, aplikacija omogućava pristup skoro svim opcijama koje nudi i portal Akta.ba.

Pored toga što je svojim sadržajima, jednostavnom upotrebom i funkcionalnostima jedinstvena na našem tržištu, aplikacija Vam donosi:

–          pregled aktuelnih poslovnih vijesti iz regije i svijeta

–          pretragu najnovijih tendera i dodjela Ugovora

–          pretragu aktuelnih događaja, seminara, kongresa

–          pretragu jedinstvenog Registra kompanija i institucija koji sadrži više oko 300.000 privrednih subjekata kao i

–          pregled Finansijskih pokazatelja kompanija

Napominjeno da su Vam za pregled tendera, dodjele ugovora i registra kompanija potrebne pristupne šifre koje koristite za logovanje na portal.

Aplikacija je besplatna i dostupna za iPhone i iPad uređaje.

Aplikaciju možete skinuti klikom na OVOM linku.

Napominjemo sve vas koji imate staru ekapija.ba aplikaciju da je izbrišete i zatim instalirate novu Akta.ba apikaciju.

U cilju povećanja vašeg zadovoljstva pri korištenju, molimo Vas da nam se javite ukoliko ustanovite da postoje određeni problem.

Related posts

Misli na kojima se duže zadržavaš postaju tvoja sudbina!

SAVJETNICI

Lijep je stari

SAVJETNICI

Biometerološka prognoza

SAVJETNICI

Leave a Comment