5.000 moji sugrađana ovako naučilo strani jezik?

Poliglot Franz Reimann, koji tečno govori 23 jezika, predstavio je građanima BiH svoju slavnu 2- sedmičnu formulu za učenje jezika.. Ona omogućava da se u kratkom razdoblju savlada gradivo koje se na kursevima jezika uči godinu danaMetoda ovog poliglote osporava tradicionalne škole jezika.

Već je 5.000 građana u BIH odbacilo neefikasne konvencionalne metode učenja stranih jezika i pridružilo se Franzu Reimannu.. Bez obzira na godine, obrazovanje i talenat, za 2 sedmice ćeš vidjeti ponosne izraze na licima svojih članova porodice, prijatelja i kolega. Kad čuju kako dobro govoriš njemački, teško će povjerovati da ti je za to trebalo samo 14 dana.*

Uvijek je dobar trenutak za učenje stranih jezika. U to se lako možeš uvjeriti već kroz 2 sedmice. Primijetićeš promjene u svakodnevnom životu. Počećeš da slobodno komuniciraš na stranom jeziku nakon 14 dana učenja.* Bez problema ćeš čitati članke na stranim web stranicama. Izazvaćeš divljenje najbližih i priznanje nadređenih i kolega.

Kako izgleda Franzova formula za automatsko učenje jezika?

Franz Reimann je svoju 2-sedmičnu formulu za automatsko učenje stranog jezika Lernelinguistovremeno aktivira desnu i lijevu moždanu hemisferu. To je jedina knjiga koja poboljšava i ubrzava pamćenje zahvaljujući 100%-tnoj upotrebi tvojih urođenih mentalnih sposobnosti.

Konvencionalne metode učenja jezika aktiviraju samo dio kapaciteta tvog mozga da pamti i stvara asocijacije. Po pravilu one ne potpomažu ove kognitivne procese jer aktiviraju samo mali dio moždanih struktura. Knjiga Lernelingu funkcioniše drukčije. Koristi 100% kapaciteta koji imaš, ali koji „drijema“ u tvojoj podsvijesti.

Tokom pamćenja novih riječi, 2-sedmična formula za automatsko učenje stranog jezika Lernelingu istovremeno aktivira desnu i lijevu moždanu hemisferu. Tekstualni deo aktivira lijevu hemisferu, dok slika aktivira desnu. Cijeli mozak radi 5 puta efikasnije nego inače. To dovodi do povećanja kognitivne sposobnosti, sposobnosti pamćenja novih riječi, i njihove asocijacije sa domaćim ekvivalentima. Ove asocijacije su toliko snažne i duboko utisnute u memoriju da tvoj mozak gotovo automatski uči nove riječi.

2-sedmična formula djeluje intenzivno

Što ljudi u BiH kažu o Lernelingu:

„Volim putovati i uvijek su me fascinirali strani jezici. Njemački mi je godinama zadavao dosta muka i mislila sam da ga nikad neću savladati, ali zahvaljujući knjizi Lernelingu to sam uspjela bez ikakvih problema i to za svega 2 sedmice.“*

– Marija Agović

*Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Autor ne garantuje iste rezultate.

Nakon prvog dana čitanja Lernelingu knjige usvojićeš oko 200 novih riječi. Nakon sedmicu dana primijetićeš značajnu razliku u svom vokabularu. Postaće bogatiji i raznovrsniji. Nakon 2 sedmice nestaje psihička blokada koja te koči da razgovaraš na drugom jeziku, i počinješ da slobodno komuniciraš bez ikakvih problema. Nakon mjesec dana, znaćeš njemački jezik tako dobro kao da godinama pohađaš neki kurs. Ako se to ne dogodi, možeš (i trebalo bi!) da iskoristiš posebnu garanciju Franza Reimanna. Bez pitanja dobijaš nazad novac za Lernelingu knjigu.

“Global science” preporučuje ovo rješenje svim svojim čitaocima. Klikom na link moći ćeš naručiti Lernelingu knjigu s 50% popusta. Ponuda uskoro ističe!

06.10.2018.


Ana Matić – jedna je od prvih koji su koristili 2- sedmičnu formulu Franza Reimanna. Zahvaljujući njoj je toliko dobro savladala njemački da je dobila posao u inostranstvu, a uskoro se seli u Berlin. Nevjerovatan poduhvat!*

Savladaćeš program jednogodišnjeg
kursa stranog jezika u samo
2 sedmice*

Želiš li za 2 sedmice naučiti bar jedan strani jezik? Ispuni kratki upitnik i saznaj možeš li.

Koliko imaš godina?

Klikni ovdje i naruči Lernelingu 2- sedmičnu formulu za brzo učenje stranog jezika u udobnosti tvog doma!

Posebna ponuda, subota, 6. oktobra 2018.