Image default
Arhiva

3D crtežima uljepšajte vaš poslovni i životni prostor!

Dokaz da hobi može prerasti u ozbiljan posao je Nahid Kulenović.

Nahid Kulenović
Nahid Kulenović

Nahid je rođen u Jajcu a nastanjen u Visokom. Po struci je nastavnik tehničkog odgoja i informatike. Diplomu je stekao na Filozofskom fakultetu u Tuzli 2001. godine, gdje se kasnije na istom fakultetu usavršavao i za profesora. Radi kao prosvjetni radnik ali je poznat po svom hobiju koji je u posljednje vrijeme prerastao u ozbiljan posao. Radi se o 3D, realističnim crtežima koje Nahid radi gotovo na svim materijalima i podlogama.

Za njegov posao nije potreban poslovni prostor, pogoni niti mašine. Potreban je pribor i boje za crtanje i naravno talenat i dobre ideje. Nahid crta sve što njegov kupac poželi. Nerijetko su to crteži (murali) raznih brendova proizvoda, te prelijepi nacrti na zidovima poslovnih objekata.

Da bi se došlo do 3D crteža potrebno je poznavanje tehničkog crtanja, nacrtne geometrije (nacrta, tlocrta i bokocrta), što je u suštini osnova 3D crteža.

3D crteži su zaista predivna pojava i svakako plijene pažnju svih onih koji ih ugledaju. Nahid je tako autor jednog prelijepog ”jezera” u Tuzli. Vlasnik jedne praonice u Tuzli pozvao ga je da mu uljepša izgled njegove autpraonice, na šta je Nahid pristao i nacrtao prelijepo jezero s vodopadom.

Ukoliko imate firmu, poslovni prostor ili jednostavno želite ukrasiti Vaš životni prostor na ovakav način, kontaktirajte Nahida i dogovorite posao s njim.

Kontakt telefon je061 816 901

Mini galerija Nahidovih 3D crteža:

 

Related posts

Posebno odabran dan, dan Arefata, inšallah….

Yahoo je hakiran, promijenite lozinku što prije!

Biometerološka prognoza

Leave a Comment