Image default
BiH

2019.GODINA A ON SE HVALI :Muslimane sam u ratu gazio kao crve

Davor Dragičević pokazao svoju mračnu stranu: Veći sam patriota od Dodika, muslimane sam u ratu gazio kao crve

Davor Dragičević pokazao svoju mračnu stranu: Veći sam patriota od Dodika, muslimane sam u ratu gazio kao crve

Davor Dragičević je trenutno jedna od najpoznatijh ličnosti u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini ali i na Balkanu. Poznato je šta se dogodilo njegovom sinu Davidu a Davor se već neko vrijeme bori za pravdu kako bi se utvrdila stvarna krivica i kako bi krivci bili osuđeni. Veliki broj ljudi se okupio oko grupe Pravda za Davida uključujući i veliki broj Bošnjaka.

Naime, poznato je da je Davor prije rata otišao kako bi radio u Italiji ali se u ratu vratio u Bosnu i priključio vojsci RS-a. Mnogi ga osuđuju zbog toga a na internetu se pojavila poruka od strane izvijesnog Hasana Tirovića. Naime piše u poruci da je pomenuti Hasan otišao da Davoru da podršku i da su bili na kafi te da je Davor mislio da je Hasan Srbin te je rekao Hasanu da je dao svoj život za RS i da je muslimane gazio kao crve te da ga ni Dodik neće spriječiti da se otkrije pravda za njegovoga sina.

Naime, informacija je neprovjerena, nedavno je Davor osporio da je bio u Srebrenici, ali ukoliko se ispstavi da je ovo istina to bi u potpunosti moglo da baci sjenu na sve ono što je Davor Dragičević dosada uradio.

Related posts

MUP USK: Sve (manifestacije) će biti zabranjene dok pitanje migracija ne stavimo pod kontrolu!

Sarajka objavila unikatnu knjigu na svjetskom tržištu

Gledajte Sarajevo iz ugla koji sami birate

Leave a Comment