100,000,oo$ za dokaz da ovaj sastojak cjepiva ne šteti djeci!

Veliki izazov potresa SAD, ali možete i vi pokušati osvojiti 100 hiljada dolara!

Kao što je i obećao, Robert F. Kennedy Jr., kojeg je Trump obećao postaviti kao voditelja povjerenstva za sigurnost cjepiva i  predsjednik World Mercury Project (WMP), najavio je isplatu 100,000 dolara onome tko može naći vjerodostojne znanstvene studije koje dokazuju da je  Thimerosal (sastojak cjepiva koji sadrži živu)  siguran za djecu, odnosno da su koncentracije Thimerosala koje se danas daju djecu u cjepivima apsolutno sigurne za njih.

Naime, Robert Kennedy Jr. preko World Mercury projekta upozorava da je Timerosal konzervans koji sadrži živu i još se uvijek nalazi u 48 milijuna cjepiva protiv gripe koje primaju trudnice, tetanusa, te da se u masivnim dozama nalazi u pedijatrijskim cjepivima koje prima preko 100 milijuna djece diljem svijeta. Na stranici također stoji da je prošlog mjeseca Centar za kontrolu bolesti (CDC) otkrio kako je živa u timerosalu duboko neurotoksična te upozorio da se ovaj sastojak nalazi u nekim konzerviranim ribama poput tune.

Godine 2004. FDA službenik je pred kongresnim odborom priznao da ne postoji niti jedno istraživanje (niti od Vlade niti privatno) koje je dokazalo sigurnost Thimerosala koji se danas koristi u gotovo svim cjepivima. ‘S jedne strane Vlada će reći trudnicama da izbjegavaju ribu koja sadrži Thimerosal jer bi mogao naštetiti plodu, a s druge strane podržat će ubrizgavanje cjepiva koje sadrži živu u trudnicu, ali i u dojenčad i u djecu’, rekao je Kennedy:  Niste ni svijeni koliko to prkosi logici i zdravom razumu!

Pozvao je ljude da sudjeluju u izazovu i osvoje 100 tisuća dolara – ako mogu! A ako ne mogu, neka se zamisle zašto podržavaju ubrizgavanje žive u djecu u razvoju te trudnice!

Dodao je da je cilj njegove organizacije eliminirati sve otrovne i teške metale poput žive iz svih lijekova i iz okoliša.  Zbog cjepiva koja sadrže taj sastojak i koja primaju milioni djece širom svijeta, naša su djeca otrovana izuzetno toksičnim teškim metalom koji uzrokuje teška neurološka oštećenja, rekao je Kennedy.

Dodaje da pored žive današnja cjepiva sadrže i aluminij, formaldehide i MSG te da je riječ o dokumentirano poznatim neurotoksinima koji pridonose oštećenju mozga.

Kennedy je tako objasnio da će WMP platiti 100 000 dolara prvom novinaru ili pojedincu koji može naći recenziranu znanstvenu studiju koja pokazuje da je timersal siguran u dozama u kojima se on nalazi u cjepivima koja se trenutno primjenjuju nad djecom i trudnicama.

Sve istraživače upozorava da je znanost nedvojbeno utvrdila da je živa izuzetno opasna po zdravlje ljudi te da izloženost živi može izazvati neurološke poremećaje poput ADHD-a, Alzheimerove bolesti, Acrodynia i autizma.

Dodaje kako je čak i CDC na svojim stranicama objavio studije koje dokazuju da izlaganje Thimersalu može dovesti do retardacije, smanjenih jezičnih i motoričkih vještina te ozbiljnih neuroloških poremećaja koji uključuju Tourette sindrom, te da je potpuno nejasno kako znanstvenici odobravaju cjepiva koja sadrže živu koja može razorno djelovati na kvalitetu ljudskog života, pogotovo kad je primaju djeca u razvoju, dojenčad i trudnice!

A VI RAZMISLITE!

Vaš portal www.pravisavjeti.info